Gelender Cafe

Gelender Cafe

Gelender Cafe
Sad kad je MK završila i kad su se pulsevi svima vratili u normalu (svi imamo bradikardiju, ne?), slijedi upoznavanje s ovogodišnjim ključnim projektom iz UPRI kuhinje: Gelender Cafe!
Gelender Cafe je zb(i)rka 4 utrke (tj. neformalni prolog plus tri utrke) koje nemaju nikakve svrhe i upotrebne vrijednosti osim da posluže zabavi, održavanju aerobne kondicije, i poticanju dobrih vibracija.
Imamo sustav bodovanja tri trke (s nagradama za pobjednike), no ideja je da sve bude neobavezno, dobroćudno i do crvenog u pozitivi. Sve utrke mogu poslužiti i kao dobri treninzi za one koji vrebaju bodove po raznim ligama i slično. Sve trase će biti pravovremeno objavljene, no poanta je da se minimizira orijentacija i da se krećemo uglavnom po označenim stazama.

Sve informacije o točnim datumima, startu, limitima itd. objavljujemo na vrijeme na ovoj stranici. Naravno, u igri su vikendi, a termini su pomični zbog mogućnosti vremenskih kataklizmi.

Uglavnom, to bi izgledalo otprilike ovako:

ožujak

PROLOG: Sljeme M1

lokacija: Medvednica

(cca 50 km Medvednice trasom Planinarskog puta Medvednicom 1M: Podsused- Kameni Svatovi- Glavica- Ponikve- Risnjak- Kraljičin zdenac – Tomislavac- Gelender- Runolist- Puntijarka- 500 stuba- Hunjka- Gorščica- Lipa- planinarski dom Vugrovec)

Domicilno brdo još nismo prošli u ovakom obliku. Usponi i fina dužina za dobar trening i otvaranje sezone. Super priprema za razne trke koje nas čekaju ove godine.

svibanj:

TOUR DE JEČMIŠTE

lokacija: Samoborsko gorje i Žumberak

Prvi (?) etapni trail u HR! Dva dana uživancije, prvi dan oko 60 km, a drugi dan oko 50 km (različite staze) s noćenjem/odmorom/prepričavanjem dojmova u planinarskom domu Sekulići. Mjesto starta i povratka: Slani dol. Napomena za one koji možda ne znaju: Žumberak je najljepši baš u proljeće.

kraj ljeta (kolovoz/rujan):

GORANSKI KRUŽOK

lokacija: Gorski kotar

Oko 50 km po self-support principu na kružnoj stazi iznenađenja.

19.12.2014.

BLATERSA vol.7

lokacija: Medvednica

Zatvaranje godine i sezone. Nastavak tradicije noćnog zimskog prelaska kultne staze Podsused-Zelina. Noć, blato i hladnoća sedmu godinu za redom!

Navrati u Gelender Cafe, stay tuned!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.