Halloween Extrawaganza 31.10.

31.10.

31.10.

Notjni Mini Trening

Vukodlak: Za one koji su bili u subotu na Krkanju ili za one koji su maratonirali u Ljubljani,  u srijedu je organizirano lagano rastrčavanje, sa natruhama orijentacije, na obroncima Medvednice. Ali dobrodošli su i ostali koji su doma na toplom gledali kako se ljeto pretvara  u zimu i čuvali noge baš za ovu srijedu.

A pošto ovo kolo pada baš na Halloween iliti Noć vještica, maske su poželjne, da ne kažem obavezne. Evo par ideja za žene.
Dužina staze je, nekom optimalnom putanjom, oko 8 km, a ako pokupite sve kontrole i pritom se ne gubite previše, nakupit ćete oko 1000 m uspona.

Nakon Berinog brutalnog 1. kola, ovo organizira pitomi Vukodlak, koji će vaše nožice prošetati malo pitomijim i orijentacijski manje zahtjevnim dijelovima. Što ne znači da neće biti hodanja po potocima, četveronoških uspona, azimutiranja i sličnih oblika kretanja. A ako se magla ponovo uplete u igru, sve će postati puno zanimljivije…

Stoga našiljite lampe, uglancajte tenisice i u srijedu u 18:30, pravac u šumu.  
Cilj je u Grafu, a gazda Brko je reko da bu tam do 22:00. Biti će i palačinaka, te možda i štrukala. 

Prijave su obavezne i to do srijede u podne, jer su karte od papira, a papir se radi od drveta, a drveće je sastavni dio šume. Pa ako ih naštampamo previše, morat ćemo ih baciti. A onda će Šumarija imati izgovor za krčenje šume. 5 karata= 1 drvo, pa si vi mislite..
Prijave u komentarima ovdje ili na gelenderu ili na fejsbuku.

Start je na početku staze 50. 
Vidi na Google  Maps

UPRI!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.