OK Kapela – Orijentacijska škola 2012

orijentacija - kombinacija

orijentacija - kombinacija

Pažljivo čekirajte najavu škole jer vas pri dnu čeka nagradnjača za Al Kapela školicu!

Orijentacijski klub Kapela održava školu orijentacije koja počinje 27.02.2012. (ponedjeljak) god. u 20:00 sati u klupskim prostorijama na adresi u Zagrebu, Opatijski trg 10.

Orijentacijsko trčanje je sport u kojem se natjecanja održavaju na pošumljenim terenima, a svaki natjecateljpomoću karte i kompasa prolazi zadanu stazu.

Škola orijentacije namijenjena je svima koji se žele baviti orijentacijskim sportom (amaterski ili rekreativno) ili jednostavno žele savladati vještinu snalaženja u prostoru i uz to provoditi vrijeme na otvorenom, u prirodi.

Nije važno da li ste mladi ili stari, nije važna vaša forma, nevažno je da li namjeravate hodati ili trčati. Važna je dobra volja, važno je društvo, važno je baviti se sportom!

Što nudimo? 8 predavanja i 8 treninga. Predavanja obuhvaćaju čitanje i razumijevanje karte, korištenje kompasa, tehniku orijentiranja, planinarsku orijentaciju i dr., a treninzi se održavaju vikendom na terenu.

Cijena škole je 200,00 kn.

Kontakt: info@ok-kapela.hr

Odlučili smo da prvi koji se prijavi u našu školu orijentacije dobije je besplatno, ali mora navesti da je obavijest pročitao na gelender.hr te da je bio na barem jednoj utrci MK!

UPRI!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.