Lova

jankić

jankić

Jedna ovak zanimljiva trek tema koja se dotaknula Sljemena, a koju već svi vjerovatno znate je da Medvednica treking ispada iz treking lige, a ulazi treking na Krku i to sve zbog love! Naime, vidljivo je da se na trekingu da zaraditi jer se treking forsira i popularizira te je naravno i jedan je od najljepših sportova pa dolazi sve više i više ljudi.

Kroz razne iventiće poput KITE, MK, MNT, TRAIL TROPHY, a koji se stvarno rade na entuzijazmu i minimalnim mogućim startninama, ako ih uopće i ima, filtriraju se budući trekeri koji pune konto treking lige zajedno sa lokalnim turističkim zajednicama. Drugo: utrka treking lige doći će na bilo koji otok, selo, mjesto ili nekaj peto ak date dovoljno love. Imaš lovu i unutra si! Tako je Medvednica treking najlošiji platiša – ustvari grad Zagreb i mane ševi utrke u glavnom gradu!

Jebiga, takva su vremena kad je i treking liga postala izvlakuša love gdje se može fino zaraditi. Baš me zanima kaj vi mislite o svemu tome jer ja sam baš sretan kaj je Medvednica treking ispala iz lige i kaj će se pridružiti ostalim legendarnim utrkama koje nisu unutra, a drago mi je i što med sljemenskom treking populacijom postoji jako puno entuzijazma, volje i želje da se dobro zabavimo i bez love, kaj ne? Zato se ide po azimutu na Lipu, na Blatersu, Traversu ili bolesnoću na kvadrat…itd.

UPRI u RASPRAVU:)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.