Rokoko & diži noge visoko (Vrhići, put Lipe)

lipa

lipa

Prije Rokikokija i ekipe, sljemegelender zahvaljuje našim webmajstorima Terzinhu i Letzu koji se cijeli dan bore sa napadima hakera, stotine mejlova je stiglo na uprigelender, još više pisama potpore…Gelender živi vječno!! Dobro ne baš vječno al do prve srijede u prosincu 2060. sigurno…vaš Gelender Buntai!

U nastavku riport!

Autorica  texta: Nada

Rokoko & diži noge visoko (Vrhići, put Lipe)
Daklem, još jednom nas je Roki nesebično uključio u svoju love story. Nakon što je u mraku pokazao južnije skrivene čari svoje drage, sva korita i uvale, sad nas je odveo sjevernije pa putevima njenih vrhića i visoravni, da vidimo kako to još zna mala lipa bit. I zaista Lipa li je. Malo jest k……Ae, svima daje a svak doživljaja da je samo njegova…:)
No ukratko, fenomenalan dan. I ura gratis. Azimut besprijekoran. Plaho osunčana nedjelja a mi pa gotovo da čoveka ni puta vidli nismo. U društvu četiri super mušketira. Vole se i zaigrat. Ne znam što im to tako paše,al svako malo pomišadu nogice pa se naguravaju na stablo? Roki i Vodja iskusnjare, Chicar u totalnoj ekstazi, a Goran sve ko neće a svaki put se primetne… Nisan se ja puno zavirivala, ja san došla po svog Slobodana… i opet ga našla!!
I tako zadovoljni, sa privrijeđena 2ipo soma svakom u džepu, … kadli spusti nas on iz visina. Ovaj put zaista ufatio Boga za bradu :P, projurio lik skužila sam samo some sweet pain of salvation grč na licu. Uz sve meritorne očevice, rezultat je bar za kategoriju poluslužbenogPBa?
Što još..e da na Gipsu onog luka još malo pa nestalo…
A vidi se do 7ipo jeeeee!
I sve se budi, proljeće i neslužbeno stiglo juhuhuu….
Al komu ja to uopće pričan, sve vi to dobro znate. Pa gori se doslovce čovik više ni pomokrit u miru ne može, ha Batica? :DD

FILMIĆ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.