Opsjednutost mrakom!

Mrak

Mrak

Autor texta: Vukodlak

Evo i ukupni poredak kad ne bi bilo liga (a to će bit NIKAD!).  Napominjem, ovo nije službeni poredak Mrak kombe.

Batica je preuzeo vodstvo od Line, al to ne znači ništa (osim ako ne počne rat i ukine se liga). Ili ako nam stigne kazna od PP Medvednica za ilegalno održavanje ilegalnih utrka na NJIHOVOJ planini. Mater im jeb…

Između prvog i šestog je samo 64 boda, a to znači da bilo ko od njih  može uzeti bilo koju medalju. Dobro, neki možda u nekim SF scenarijima, ali svi grizu, idu na nož, daju 110 % i… lopta je okrugla.

U tih šest su  Murić i Chappy koji imaju čak 2 dolaska manje nego ostala četvorica.

Čak se u nekom slučaju tu mogu umješati i čudnovati Jura i utrenirani Golec, koji je BTW osigurao prvo mjesto u 2. ligi.

Kaj se tiče prvih 20, njh zatvaraju Roki (17.) koji je MK (jedini?) shvatio kao zajebanciju. Kad kažem jedini, mislim na ekipu u prvih 30 koji mogu potegnut – 19. je Pećo, a 20. Pari.

Lacko je 21. i morat će napravit mini čudo da skine ovu dvojicu. Ili možda ne? Kad bolje pogledam reze, vidi se da je dvaput dobio Parija i jednom Pećota. Dakle UPRI!

Neke šanse za top 20 imaju i Glumac i TJ, ali će morat: a) dobiti Lacka, što je već pothvat sam po sebi, b) biti u top 15.

U ukupnom poretku najveći skok je napravio TJ (sa 32. na 23.), a u top 20 najveći pad Letz (sa 5. na 8.). Ali boli ga John, prvi je u 2. Ligi.

Murić i Chappy su dvaput bili prvi, a Jurić, Batica i Letz po jednom. Zanimljivo je da niko nije dva puta bio drugi, dok je recimo Lino tri puta bio treći.

Žohar je u samo dva dolaska dogurao do 37.mjesta, što je fin uspjeh, dok ga ne usporedimo sa Jurićem, koji je sa samo dva dolaska – 14.!

59 ih je osvojilo bar 1 bod i našlo se na ovoj listi, a njih 10 su na svakom kolu osvojili bodove.

Sad je samo za utvrdit da li postoji interes za Masters trku. Pozivnicu dobija prvih 20. Ako netko ne može/ne želi, upada slijedeći sa liste. Vrijeme održavanja: rani ožujak.

Ne znam dal sam napomenuo da je Golec osigurao prvo mjesto u 2. Ligi?

POREDAK!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.