Crta+crta=cener

Događaj koji definitivno zaslužuje par redaka na ovom blogu. Sljemanski cener ovaj puta u organizaciji Ace i potpori AK Sljeme po svim elementima ulaz Događaj koji definitivno zaslužuje par redaka na ovom blogu. Sljemanski cener ovaj puta u organizaciji Ace i potpori AK Sljeme po svim elementima ulazi u društvo underground ili ti tzv. “divljih trka” na koje je licenciranim bajkerima savez zabranio upad. Tako se priča.
Kada bi ušli malo dublje u organizciju Sljemanskog cenera iskopalo bi se zanimljivih stvarčica. Pratnja motorom vodećeg, nešto specki, nešto montića, novi startni brojevi, ića i pića, fotografi, mjerenje vremena, medalje…
Pokušao sam klince impresionirati medaljom za šesto mjesto!…ali totalno krivi tajming izabrah, Aladar i društvo dinosaurusa u potrazi za vodom ipak je jača brija nego nekakva medalja od starog bajkerskog lanca i hrpe žica.
Zašto underground?
Zato kaj su skoro startala samo dva, ali u zadnji tren dolaze još sedmorica plus još jedan nakon starta. Zato kaj si samo prek veze upao na start. Zato kaj je cener cener, a Sljemanski cener nije običan cener. Cener!

Rezultati:

1. Kardiogram, cestovni, 31:37
2. Aco Alex, cestovni, 31:47
3. Zverko, MTB, 32:44
4. Marko Franjić, cest, 35:45
5. Zagi, MTB, 36:07
6. Sablja, cest, 36:31
7. Kasnokasnioc, hibrid, 38:43
8. Kiki, cest, 39:57
9. Vječni treći penjač, MTB, 41:02
10. Kutle, cest, 43:20

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.