Sljemenarije…

U zadnjem komentaru na postu ispod Klik traži partnera ili klikericu za Pazinčicu 4. Ponuda traje dok se netko ne javi. Zasada su moguće kombinacije z U zadnjem komentaru na postu ispod Klik traži partnera ili klikericu za Pazinčicu 4. Ponuda traje dok se netko ne javi. Zasada su moguće kombinacije za utrku Mortensson/R.Mountain i Juraj/ja. Sve je još u letećoj fazi, pa ako ima još koga zainteresinog naka se javi…
Mole se Sljemani na oprez!…filter na Zelenom spustu je totalna ledana(provjereno-zelo zahtevni uspon) kao i uspon ispod vučnice takodjer na zelenom…najlakše je za rukice pa upri.
A gips?…i dalje tužna slika, razbacana stabla, ona koja mogu prodati su izvukli a ostatak ostavili. Možda ih netko treba za grijanje…šumarija je aktivna.
Od ostalih zanimljivosti može se izdvojiti totalna suša na Sljemenu, sve staze su zaprašene, tek pokoja lokvica…otvoreno noćno i dnevno skijanje, a postavljena rampa kod zlatnog mede nije nikakva prepreka za skijaše da se zapiknu autima do vrha Crvenog spusta.
Uprimo na Sljeme za vikend!Razmere su odlične!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.