KOLOTUR!

Hrabrih 16 okupilo se jučer na minus preko nekoliko na Vrhu Sljemena bb – zašto hrabrih? Polako! Čitaj dalje! Najluđi od svih? Definitivno Pakleni koj Hrabrih 16 okupilo se jučer na minus preko nekoliko na Vrhu Sljemena bb – zašto hrabrih? Polako! Čitaj dalje! Najluđi od svih? Definitivno Pakleni koji je potegnuo čak iz Opatije na ovo jedinstveno natjecanje!!! U Vidikovcu obavismo izvlačenje, a grupe i rezultate već je objavio Sablja? Gdje? Gledaj malo, čovječe, tu desno, sa strane, na “margini”!
Zašto hrabrih? Ne zbog hladnoće, nego… – ne znam kako to opisati. Evo, Kliker se ispovraćao nakon prvog kola, a meni je ovo bilo prvi put da sam se dvije minute nakon utrke od tri minute (isto prvo kolo) skoro zrigao – pinkica je falila! I dok sam se grčio s Aljošom koji nije puštao do 3/4 staze, a i nakon toga ostao je za petama, mislio sam si zašto sam se dao nagovoriti, ZAŠTO?, jer ovo je užas i strava – radije bih trekao 60 km nego umirao na Kolo Ture-u, ali doslovno umirao. Slabost, povraćanje, pluća gore – koma! Kasnije je bilo lakše, puno taktiziranja, zagrijanost, pa se nekako preživi…
Idemo redom – prvi krug:
U A grupi sve je jasno – Murinjo i Ri-Bitch sigurni, Miha preslušao Paklenog.
U B grupi tijesnom pobjedom nad Aljošom osigurao sam prolaz dalje, no iznenađenje predstavlja Matej kojeg nitko nikad nije vidio niti čuo za njega (doveo ga Šiki), a uredno nas je sve rasturio, pri čemu se puno previše potrošio jer nije taktizirao, pa mu je prosjek u prve 3 trke bio tek nešto iznad 3:00. Bio je zreo za polufinale. Aljoša i Suhi u klešu za 3. mjesto ulaze u cilj potpuno izjednačeni!
U C grupi jasno je bilo da je Marko najbolji, a dalje se nije znalo ništa. U izravnom dvoboju za 2. mjesto Šuki je dobio Pinkyja, koji je pak najboljim luzerskim rezultatom 2:56 iz 1. kola s Markom prošao u četvrtfinale, dok Kliker ostaje bez pobjede.
D grupa bila je jedina s dvije cure – u izravnom obračunu Ana je dobila TeJu, a s Ferrom (pobijedio sve 3) i Sabljom nisu se mogle nositi.
Zbog 3 poraza i 0 pobjeda Kliker, Pakleni i TeJa popodne su se nagradili dodatnim trekingom po Sljemenu!
Drugi krug – četvrtfinale:
U E grupi pobjednik je jasan – Pinky, a pogotovo ja (5:00 – najgori rezultat natjecanja) nismo ni pokušali držati Murinja, a baš mi je bio gušt u zadnjem kolu i nastupu dernuti Pinkulju (skor 1:4) – držao se do zadnjih 50 metara, no drugi najbolji luzerski rezultat i najbolji drugi u četvrtfinalu (Ri-Bitch 2:57) bio mi je nedostižan.
U F grupi također je sve bilo jasno, no Ri-Bitch prolazi kao najbolji drugi u polufinale.
G grupa bila je totalna nepoznanica: Matej je pokazao da može puno, Šiki također, a Ferro se u svojoj grupi prilično poštedio. Prvo kolo odmah je pokazalo tko je gazda! Šiki je rasturio potrošenog Mateja i s 2:50 postavio 3. (u tom trenutku 2.) rezultat cijelog natjecanja. Mateja je skinuo i odmorni Ferro, a u klešu za 1. mjesto Šiki ne dozvoljava iznenađenje, iako je mogao kalkulirati jer bi i uz poraz ušao u polufinale zbog najboljeg rezultata.
Polufinale:
Iako smo svi znali da će Marko i Murinjo u finale, ipak nije sve ispalo tako jednostavno. Dok Karate Kid Ri-Bitch Marku nije stvorio probleme kao u prethodnom krugu, Šiki se pobrinuo da prvo polufinale bude izuzetno zanimljivo – naime vodio je do preko polovice staze – Šiki svaka čast – definitivno moj junak dana! Poslije svakog kleša odlazi se rastrčati u šumu, a ja sam ga zajebavao da se svaki put ide piknuti s nečim. Odgovorio je da je tamo drugi Šiki i da se njih dvojica mijenjaju smijeh
Za 3. mjesto:
Nevjerojatni Šiki u 7.! nastupu ide 3:01 (moj najbolji rezultat!), a i Ri-Bitch je odličan s 3:11!
FINALE:
Ni tu nije bilo dvojbi. Iako je Murinjo dao sve od sebe i u 7. usponu išao osobni rekord i 2. rezultat natjecanja (2:43), protiv multitalentiranog wunder30godišnjaka konja Kravoja nije mogao – velikih 17 sekundi razlike i fantastičnih 2:26!!!
Bravo, bravo, bravo!!!
Što reći? Ne znam, ja se uvijek držim one “Šutnja je zlato!”
NOT! Još se jednom pokazalo da je na Sabljinim underground utrkama atmosfera nenadjebiva!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.