JGL 7 i PP JGL 7 u ZM

jgl

jgl

Imamo nekaj novosti pa u nastavku škicnite sve o zadnjem kolu Jutarnje Gelender lige 7 i pozivu na proglašenje jutarnjih pobjednica i pobjednika u Zlatnom Medeku.

Husaga i dečki iz šumarije “vrhunski” i brzo delaju svoj posel, pa su u ovih par dana povukli autoput širirne 5 metara od donje stanice žice do prvog južnog zavoja iznad pilane.

Iz rispekta prema stazi Gips i bez obzira na nekoliko stabala koje treba zaobići ili preskočiti, zadnje kolo sedmog ciklusa završiti će tamo gdje je i počelo, a to je na Gipsu! Jutros smo rasčistili dio kod rampe za Brestovac, tak da je od tam do vrha svega 5 mjesta na kojima je palo drvo. Treba zaobići i onaj mali dio između dvije ceste iznad El. kratice koji je zasada malo zatrpan drvima koje su spilili, ali ako Husaga naleti do srijede ne bu ni toga više. Mali brifing za one koji nisu bili na stazi biti će par minuta prije starta!

START: Parking
STAZA: Gips
CILJ: Gelender
Lampa: DA

REVIJALNI GELENDER (PP JGL u ZM)

7/12/2013

Proglašenje pobjednica i pobjednika Jutarnje Gelender lige 7 biti će u Zlatnom Medi na Sljemenu, 40 metara istočno od Gelendera! Prve tri cure i prva tri dečka imaju unikatne medalje koje su napravile naše dizajnerice Andrea Šaronja i Maja 5.

Okupljanje u Zlatnom Medi u 19:00h – svi ste pozvani!

– druženje i prepričavanje jutarnjih zgoda i nezgoda
– proglašenje pobjednika
– druženje na podiju

Valjda neće pasti pol metra snijega do ponoći!

Zajednički polazak za zainteresirane: 18:00h parking i neka prohodna staza do Gelendera.

UPRI!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.