MK VI – 4. I NAJAVA 5. KOLA

Najava petog kola:

Staza: Bliznec (parking) – Bačunski breg – Rusinski breg (kota 626) – Snježna kraljica
Light varijanta (plasirani iza zadnjeg koji prođe the stazu): Bliznec (parking) – Bačunski breg – Snježna kraljica
Start: 23.1.2013. 18 i 30
Prijevoza stvari vjerojatno nema, uzmite ih sa sobom!

Broj 4 je gazda, 4. kolo MK VI i 44 kolo ukupno! 
Prvi put izmijenjena originalna staza, respekt prema razmerama, očito ne i zadnja – skraćeno je i peto kolo!
Više o četvrtom u nastavku…

Bez sratistike niš: ne mogu to ne reći – tri jahača jahali su 44. put! Bo i Neven imaju 37 nastupa, Letz i Eddie stigli su senatora prve četiri i bojkotera zadnje dvije Kombe – Mukkija na 32. Žana je jubilarka s 30, Pari s 25, iVsha, Turk, Gvero, Marović i Vukelić s 20 te Teja, Čavlina i Vida s 10. Prvih 14 s ukupne liste dolazaka mračnjarili su u ovom kolu! 

Devetorki koja se barem jednom trkala u svakoj sezoni pridružiše se Žana i Štumsi, a još čekamo Kliću da i ove godine ostane 12 veličanstvenih!

Prvi put u Mraku našli su se Vedrana i sestra kemičarka Karmen Č-J. te HH, Boris Božić i dva Štefa: vatrogasac Dubac i Štefan Orlić. Osim Štumsija i Žane, prvi put ove sezone prtili su stari kombinatorci Tina, Vitja, Marin (nakon dvije godine!!), Goga (nakon tri godine!!!) i Mate Zec (nakon četiri godine!!!). Mislim da se skvoterska škvadra iz knežijske komune pojavila prvi put bez Markice i Ane!

Na prvih pet Kombi broj onih koji nisu propustili nijedno kolo kretao se ovako: 5-13-15-16-29, a na polovici šestice ima nas 38! Hoće li još četiri brutalna snježna kola preživjeti više od 29?

Budući da je u ovoj konstelaciji snaga teško očekivati trećeg (osim ako Matjaž potegne iz Lokava), ostaje nam još jedna dvojba: Andraž ili Rogić? Trenutno je 2:2, a potez (za notes) kola pripada Andražu koji je četveronoške prepriječio na Bikču i ispred svih ispao kod Njivica te prvi došao do Puntijarke.

Kurioziteti: osim onih koji se pojavljuju nakon više godina te Štefa i Štefa(na), dva preostala vezana su uz Ćapa – osim što su drugi put zaredom nastupila dvojica Capeta, tvrdi i meki, u ukupnom poretku Pete lige susjedi na listi (21. i 22. mjesto) su Ćap i njegov bratić Toni!

Na žalost, snijeg je odnio i dvije žrtve: Pajo i Rz načeli su zglob…

Lige (prošla polovica, podijeljeno pet kompleta bodova i još toliko je ostalo):

Iako je triput bila ispred Paule, Jekina zafrkancija u prvom kolu još uvijek je drži deset bodova iza Vrdoljakice, ali kako sada stvari stoje, Jelena je favo-RITICA. I za treće mjesto bit će žestoko: Mateja je napravila u prošlom postu spomenutu grešku u koracima pa je treća sada – Mirela!

Brzog Eddieja koji jezdi Jarunom velikim brzinama jedino bolest može spriječiti na putu prema trećoj pobjedi i ulasku u MK Kuću slavnih, Šikiju će biti dovoljna druga komba za srebro, a teška borba odvijat će se za broncu: kad je poslije trećeg kola Debeli u komentare upisao da su T.J.-a poslali po medalju, to mi je bilo smiješno. Sad više nije. Sablja i Tomo Momo, iskoristite ovu jedinstvenu priliku, Batica je bivši… No, glavna prvoligaška priča je zli bilder Štumsi, koji Vanji želi oteti prvoligaški status: mislim, frajer ne trenira već sto godina, dođe i razvali nas k’o beba zvečku, nemam riječi, taj tip nije normalan, srce i pluća vrhunskog sportaša!!!

U drugoj je ligi jedina promjena Nevenova prijetnja opuštenima Šo-Kre-Tu i Dejvu…

U trećoj, po meni, Vukelić i Pari idu naprijed, a za treće će se pokoškati Kova, Pena i Marović. Terz i Ferro, ima nade za vas!

Četvrta je sve zanimljivija. Sever rastura, Sobota apstinira, a između Benyja i Paje pobijedit će onaj koji će se bolje nositi sa svojom ozljedom. Tomo Vlainić se razbolio, što ga vjerojatno baca u petu ligu, ali nema predaje! Allez, allez…

U najjačoj ligi, ako Šime MC nastavi dolaziti, prva četiri mjesta su jasna, a frka je oko petog: Brko je u velikoj prednosti, ali skijaš Đani i Kalinić nisu za bacit… 

Mrak komba, samo šest srijeda, samo početkom godine – NE PROPUSTITI!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.