Mosor Grebe

Ivana & Šiki

Ivana & Šiki
Javija se Bili direktno iz Gata i kaže da će uskoro Mosor opet Grebati!

Dragi fanovi mosorskog grebena,polako nam teče 2012. godina, a samim tim nam je sve bliže 28.04., datum održavanja 6. Mosor Grebbeninga. Ovako je Jagoda pisala prošle godine:” Naša beba je narasla i skoro će u školu. Sad već svi znaju što je to Grebbening pa kao što je sigurno da nam ožujak donosi tri bure tako je sigurno da nam travanj donosi Grebbening”.
Beba je godinu starija i postala je predškolac,ali u toj godini su se dogodile i velike promjene. Predškolac je ostao bez svog tvorca,bez svoje mame. Ne bojte se,svi su živi i zdravi!Naša Jagoda je zbog privatnih razloga morala odustati od daljnje organizacije utrke,te je Grebbening prepustila u sigurne ruke prošlogodišnjih partnera u organizaciji,Planinarsko ekološke udruge „Gata“ iz Gata. Promjena je i povratak Grebbeninga u okvire Treking lige,nakon dvije godine izostanka,i termin zadnjeg vikenda u travnju. Pošto se u tom terminu otvara prigoda produženog vikenda za 01. svibnja,nadamo se da će velik broj Vas iskoristiti prigodu te provesti nekoliko proljetnih dana u Omišu i okolici.

Ove godine vas očekuje puno novih detalja i velikih promjena na trasama utrka. Mnogo grebena,vrhova,crkvica,uspona,spustova,označenih i neoznačenih staza,orijentacije,predivnih pogleda,a možda i zaronite do neke kontrolne točke :).I ove godine vas očekuju Jogging,Planinarska i Ultra kategorija. Staze su već tradicionalno kružne sa  startom i ciljem u Omišu. Staze su uglavnom trasirane i ostalo je za definirati još pokoji detalj.Zemljovidi za Jogging i Planinarsku kategoriju biti će objavljeni u četvrtak 26.04.,dok će zemljovid za Ultra kategoriju biti poznat tek u petak navečer na prijavama.

Do sljedećeg javljanja pratite nas na Trposnjik.hr i na Facebooku.Trenirajte i guštajte u utrkama do 6. Mosor Grebbeninga. Do tada vas pozdravlja ekipa iz PEU “Gata”!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.