Blatersa vol.4 – reze i mala statistika

Blatersijaneri - FINISHERI!

Blatersijaneri - FINISHERI!

Lino i Anica novi su rekorderi Blaterse!!!

Po zelo zahtevnim vremenskim razmerama, u noći sa petka na subotu (start n ponoć) održana je četvrta Blatersa, pedestetak kilometarska utrka od Podsuseda preko Gelendera i Laza do Zeline. Od pedesetak prijavljenih, njih 22 uspjelo je doći do Zeline i finiširati najtežu Blatersu dosada. U nastavku reze…

REZULTATI BLATERSE vol.4

1. Lino Legac 6:22 – NOVI REKORD!
2. Juraj Štumberger 6:30
3. Nenad Lovrec 6:32
4. Ivan Mučnjak, Marko Orešković & Vedran Sabljić 7:22
7. Boris Jurić 7:39
8. Anica Hribar 8:25 – NOVI REKORD!
9. Krešo Golec, Ivan Golec i Josip Babić 8:36
12. Bo Buršić, Goran Pacak, Vedran Berković, Igor Verbnjak, Vedran Benović & Marin Rušpić 8:54
18. Vanja Suhina 9:01
19. Stanislav Bergant 9:55
20. Hrvoje Barić, Roberto Setnik & Igor Zrna 11:07

Najavljeno do Gelendera: Ana Gudalović & Ivan Murat

Otpali negdje u mraku, vijavici, snijegu i usred grmljavine:

Alen Štefanec, Predrag Radić, Alen Špoljar, Miroslav Krsteski, Ivan Milinković, Ivan Posinjak, Domagoj Horvat, Dražen Krajcar, Hrvoje Terzić, Ivan Schiebel, Krešo Sopina, Josip Kostelić, Bojan Jevševar, Ivan Ferenčak, Josip Dikon, Goran Marović, Paula Vrdoljak, Robert Mesarić, Tomislav Tomičić, Željko Takač, Ivan Habuš, Tomislav Jakopović, Ivan Pećina, Kristijan Šivak & TeJa Đurek.

Special THANX to: Zelinski domaćini Maja Škrljak & gospon Škrljak, Maja (5) Petrlić, Mirela Ljevar from Travno city, Drajver boy – Boris Paj, Caffe del Mar by Slavko Sopina na Lazu, Žana – AK Sljeme. Nespeš, Donje i Gornje Pisarjevo, Drenova…bez njih Blatersa je neizvediva! Zubak taxi služba…

THANX to: Svim natjecateljima koji ste bili dio Blaterse vol.4 – velike čestitke FINISHERIMA i novim Blatersijanerima, novim rekorderima i ekipi iz Nespeša!

Nespeš crew

MALA STATISTIKA

Iako su vremenski uvjeti bili zahtjevni, oni koji su došli do Zeline imali su super rezultate. Srušen je i muški i ženski rekord, čak šestorica su išla ispod starog rekorda (7:36), pa i sam Chicar koji je držao stari rekord. Obje cure koje su finiširale išle su ispod rekorda koji je držala Paula.
Od 22 finishera, 16 ih je došlo preko Nespeša – to je rekord svih Blatersa i Traversa zajedno! Brko je apsolutni rekorder u broju posjeta Nespešu – 3 nastupa i 3 Nespeša! Uz to ima i najbolje vrijeme svih koji su bili u Nespešu, a svi oni su pratlili njegove tragove jer je on prvi pogodio Nespeš u ranu zoru…dakle, u ukupnom poretku svi iza Brke bili su u Nespešu!
Palo je 11 osobnih rekorda, a u Blatersijanere upada i 9 novih finishera (sve muški). To su redom: Nenad, Boris, Goran, Marin, Vedran Benović, Stanislav, Hrvoje, Igor i Roberto – bravo!

Najbrži prolaz na Gelenderu i Lazu ima Lino (2:01 i 4:01)…

Fotka na naslovnici je od Slavka Sopine sa Laza, negdje u zoru…UPRI!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.