Freilauf w/Le Fleur – Masters 31.10.

lef

lef

U sklopu Frailaufa u Zagreb dolazi Sanna La Fleur Engdahl alias “La Fleur”, strastvena DJ-ka odrasla na plesnom podiju te stoga točno zna kakvim zvukom oduševiti publiku. Nije slučajno međunarodno aktivna i stalna gošća, odnosno voditeljica najjače skandinavske emisije za elektronsku plesnu glazbu “P3Dans” švedskog državnog radija.

Imala je prilično zanimljiv razvoj karijere, pogotovo ako se uzme u obzir da je rođena šveđanka započela poslovnu putanju kao diplomirana farmaceutkinja i plesačica baleta. Iz profesionalne plesačice izrasla je u DJ-ku, iz farmaceutke u remikserku, iz glazboljupke u glazbenicu.

Uz predanost zanatu i sa uhom za plesni podij, švedska DJ-ka je uzdrmala redove Stockholmske scene i pokrenula vlastitu klupsku noć. Također je vlasnica etikete “Powerplant”, miljenica poznatog Whatpeopleplay portala, Mixmaga i poznatih selektora na BBC-u, što samo po sebi govori o njenim vrlinama.

Zarazan, organski zvuk kojim se služi te nekoliko zanimljivih izdanja za vlastitu etiketu, među kojima je primjerice “Flowehead EP”, katapultirali su je u najjače klubove diljem svijeta među kojima su Panoramabar, Fabric itd.

frailauf

ponedjeljak,
31.10.2011 | 22:30 sati |
Masters Zagreb, Ravnice

upad: 40kn

Osim nje nastupit će i Frailauf domaćin Jogarde, te stari lisac Enco Kern.

Raspisao by Jogarde

    Flowerhead by lafleur

  Jogarde – RBMA demo mix by jogarde

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.