Gelender vijesti

Upri

upri

Evo par informacija o aktivnostima koje će medijski popratiti gelender.hr, pa će se u obliku raspisa objavljivati na ovim opskurnim stranicama!
Za početak ide šesto kolo Jutarnje Gelender lige V i to prvog dana mjeseca šestog…da vidimo ko je zadržao formu sa petog kola kad su padali rekordi, a koga su potopile dužine trekinga koji se zahuktava.

Klikni više o tome!

Uskoro će se oglasiti sekcija V140+ sa svojim informacijama o Velebitu koji mislim da ide 9.7. ili 16.7. Možda padne i new record na ovoj opasnoj stazi!

Gelender day-zići idu u terminu od 31.8 – 28-9. (5 srijeda zaredom), za one nove koji možda ne znaju, day-zići su nastali povodom ročkasa sljemegelendera (3.9.) te potiču i promoviraju boleštine, re-kreativne ideje i ostalo…bude tam svega! Ove godine imamo dva sloodna termina za re-kreativne ideje, pa se slobodno javite na mail uprigelender@gmail.com ili 099 2116365. Sigurno su vam svakakve ideje padale na pamet dok ste na Sljemenu, a ovo je prilika da ih ispucate…Kolo-tur-e je podložan promjenama, ovisno o vremenskim razmerama, evo termina:

Raspored Gelender-day-zića

31.8.
7.9. – 13. stupova (nešto novo, iznenađenje)
14.9.
21.9. – KOLO-TUR-E kup (bienale, ove godine finale u mraku!)
28.9. – zauzeto

Bilo je puno upita oko 24sata SLjeMana, ali jednostavno nema termina, ili ima ako se dogovorimo tu pod komentarima,uglavnom može se zamrznuti ili onak da kao sjedimo, kartamo, igramo šah, frizbi, slack i tak cijeli dan:) – o ovome se več pričalo…

Za sljedeću godinu još traju pregovori o Gelender 4 of a Kind (izvor dole), a unutra bi upala Blatersa, Traversa, Mrak kombinacija zadnje kolo i Jutarnja Gelender liga kolo br.9. Tak bi imali kroz sva četri godišnja doba nešto za odigrat…ako se nađu jaki sponzori biti će lijepih nagrada!

 dri

Gelender preporuka u lipnju: RMT – Risnjak Mountain Trek, definitivno jedan od naj trekova kod nas.

UPRI i vidimo se gore!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.