SVIIIIIIIIIIIIĆE ZORAAAA, UUUUU SRIJEDU!

jgl 4

jgl 4
Kad za guzicom ili ispred sebe očekujem Sablju, Chicara, Linu, Eddieja, Vođu, Štumsija i štatijaznamkogasvene (ajd, fala Bogu da je Brko mor’o na službeni put), nooooormalno da ne mogu spavat i noooooormalno da sam se probudio u tri sata i kaj da čovjek tad radi?
I uzmem ja tako Edu Popovića (ne znam ništa o čovjeku, ali ide mi na živce samo po sebi njegovo ime i prezime i kakvi sad hodači i uostalom, halo, nisam mu ja hodač, ono, ne?) ne bih li ubio vrijeme, kad ono, knjigu totalno lajkam, kužiš, ono? Oukej, stara filozofija prikazana na malo drugačiji način, ali drito pali, čovjek bi to stalno trebao čitati, a na mene je djelovala tako da me potpuno smirila i odbrijala od utrke. Dobro, naravno da sam bio nabrijan, ali prihvaćam sve pa čak i da izgubim od Chicara, ne? Bitno je da mi jutarnje gelenderujemo!
Krenuo sam ranije nego inače jer mislim si, kako stvari stoje, nema šanse da ove godine ijednom dođem prvi do Gelendera pa bi možda mogao biti prvi na parkingu. Već u 4 i 44 sam na putu na 44. kolo JGL prolazio pored onog vojnog ordinarijata i štatijaznamštajoštamocrkvenoima prije Mihaljevca, ali vraga, nemreš doć prije Rokija, taj valjda spava na parkingu!!! Naravno da se zna ko je na 44. kolu JGL i 4. kolu JGL bio četvrti: dvostruki jubilarac Sablja – deseti put četvrti u četrdesetom nastupu!
Prvi put se dogodilo da su se u dva kola u nizu ponovila tri lika na istim mjestima postolja. Do sad smo čak na tri kola zaredom imali ista tri čovjeka na postolju (Markica, Jurica i Vođa), ali su međusobno đorali mjesta. Ana i Murić išli su rezultate sezone i osobne rekorde, on je skočio sa šestog na drugo (spustio za dvije i pol minute rezu iz 2007.), a ona s osmog na peto svih vremena (spustila za pet minuta!). Kako bi sve bilo u znaku četvorke, pobrinuli su se rookieji: Goga je odmah bila treća i uskočila na jedanaesto mjesto ikada, Viktor odmah šesti s rezultatom koji vrijedi za 23. mjesto, iako od njega vrlo brzo, kada neće nositi ruksak i kad će preskočiti trening u utorak, možemo očekivati proboj na postolje i ispod 40 minuta, Toni sašio ispod 50, a Nenad došao iz Chicaga! Sad nas je ukupno 144 (37 cura), ove godine 70 (16 cura) uz ukupno 16 novih ove godine. Devetnaestoro ljudi pohodilo je sva četiri ovogodišnja kola, a od 34 jutrošnjih, 23 ih je bilo na prošlom kolu.
Imali smo i deset osobnih rekorda (u petom kolu bit će ih vjerojatno i više), a uz već spomenute, to su: Paula – skinula devet mjeseci star rekord za 52 sekunde, ali je na rang listi pala s petog na šesto mjesto jer ju je prešišala Ana; Silent Dob – pojavio se nakon sedam mjeseci i skinuo rekord star dvije i pol godine za 27 sekundi (najjači iz kategorije M55!); Đani – u sekundu izjednačio rekord iz osmog kola JGL 4; Mikša – u drugom nastupu popravio vrijeme za dvanaest minuta; Chicar – treći put (drugi put u nizu) na postolju, skinuo PB iz osmog kola JGL 3 za više od dvije minute; Sablja – skinuo rekord star sedam mjeseci za 51 sekundu, prvi put ispod 41 minute, a ove godine trebalo bi pasti U40; Surjan je svoj jedanaest mjeseci star rekord skinuo za nešto manje od tri minute; Vlainić PB star sedam minuta srušio za pola minute, uskoro očekujemo rezu ispod 50…
Rekonvalescent Vuki došao nakon pet mjeseci – velkam bek! Lino samo tri sekunde od osobnog iz 2007. Boj Paris sekundu do rekorda. Pajo 55 sekundi, ali očekujemo PB u petom kolu.
U ukupnom broju dolazaka, Zovko je deseti s dvadeset, a Nada 33. dvoznamenkasta. U In a row rubrici, Vođa beskompromisno gazi dalje, Žana je korak do 30, Letz-Go je sad sam na sedmom mjestu s 14, a Sablji se na osmom s 13 pridružio Kostelić, dok se Marović izjednačio s Vukodlakom i Eddiejem na 11.
Roki, Vukelić, Kova, Kiš, Pale, Dikon i Maja – vi ste jako simpatični!
Poredak bi trebao osvanuti ca ctlane. Statistika još uvijek na starom blogu. Kad odem na instrukcije kod čika Terzića i to ću da sređujem ovdje.
Konačno je svanulo rano! Konačno smo uživali u Suncu! Vidimo se za četiri tjedna na petom kolu!
JGL rula kao nitko i ništa!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.