Trek- dva nula jedan jedan

Trek

Sljedeći vikend službeno počinje natjecateljska trek sezona. Iako za mnoge nije bilo nekog ludog odmora i prekida u ovim zimskim mjesecima kao ni nekih posebnih priprema za tu nadolazeću sezonu. Treka se stalno, nema nekakvih priprema kao u većini drugih sportova i to je baš super. Ak ti baš treba neka dužina za ultru odeš si do Bistre pa malo u Kraljev vrh i evo te u akciji.
Sedma sezona trek lige počinje Zagorskim trekom, a hrpetina trekera naći će se na startu u Krapinskim toplicama. Ko bi reko za našu malu zemlju gdje se kao malo ljudi bavi ikakvim sportom u nekakvom prosjeku po glavi stanovnika. Sjećam se jednog treka trek lige, a oni koji su bili znaju koji je, a znaju i neki drugi gdje nas je na startu bila takva sića da si na prste dvije ruke zbrojil ultra mazohiste. Super je kaj se ta brojka trek populacije stalno povećava, a time i broj utrka po našim brdima.

Trek

Jaki su i trekovi koji nisu dio lige, ima ih negdje otprilike isto ko i ovih unutra. Brtonigla, Mosor, Grobničke alpe, Risnjak, Učka…jaka ponuda novih i starih i legendarnih trek tekmi.

I pored svega ponuđenog mi razmišljamo da se uputimo u projekt GPP-300 u150, prevedeno Goranski planinarski put dužine oko 300km unutar 150 sati. Zasada samo razmišljamo, a po brojkama to bi mogla biti tura života, ili ne…jednog dana je u linku sa strane, a to je vrlo slično i jako izazovno tak da bi ovaj GPP bio odličan tester. Teško je negdje uklopiti GPP kad imaš super ponudu sa super trekinzima. Koliko imamo informaciju GPP još nitko nije prošao ovak u komadu ili u jednom dahu kak se veli u trek spiki tak da je to dodatni izazov.
Još ćemo pisati o tom projektiću, a svima dobar provod na Zagorje treku i dalje na svim ostalma koje pohodite.

UPRI, još malo…

Electric Wizard “Return Trip” – doooooommmmm

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.