JGL 3 – 5.KOLO – DODATAK

JOŠ JEDAN DODATAK: Statistika updated! Ipak su “samo” osmorica rušili osobne, Skupnjaku je bilo prvi put, samo što mu je zora svanula prije starta. Ed JOŠ JEDAN DODATAK:
Statistika updated! Ipak su “samo” osmorica rušili osobne, Skupnjaku je bilo prvi put, samo što mu je zora svanula prije starta. Eddie je ipak 12., a ne 11. svih vremena. Rekord je skinuo za dvije minute. Pinky skoro za četiri, a Vožd za više od četiri. Terzić za više od šest minuta! Eddie prvi put na postolju, Pinky nakon tri treća mjesta – drugi. Vožd dobio triput zaredom. To je uspjelo još jedino – meni belj sretan Sljedeće kolo mu je prilika za četvrtu pobjedu in a row!

Definitivno ludo kolo. Najmasovnije ako ne računamo ona dva što su bila u Mrak kombinaciji. Skoro polovica (devetorica) rušila osobne rekorde (vidi post ispod). Vođa i Pinky kao šesti i sedmi ušli u klub U40 (sva sedmorica su i po godinama U40, ali neki neće još dugo). Vožd je odmah skočio na treće mjesto svih vremena, a Pinky-boy na šesto, Eddie na jedanaesto, Dejv na četrnaesto. Invos korner (operirani Markica sa štapovima, slomljeni Kikica s gipsom i šepavac-vucinoga-iliotibialis Jurica) nije ni iz prikrajka mogao pratiti ovu rapsodiju rekorda, išavši debelo svoje personal vrstove (vidi post ispod). U ukupnom poretku neviđena dominacija Velikog Vožda – duplo više bodova od Pinkića, iza kojeg je gužvica. U butros-butros konkurenci Ana prešla u vođstvo uz tri boda preimućstva. JGL je obogaćena za još tri nove duše – Skupnjaka, dr. plemenitog Radića i Marka Zovka, tako da nas sad ukupno ima 68. Potonji nije uspio doći do vrha jer ne poznaje stazu, ali je do trećeg stupa uspio nabiti puls do 210. Toliko o nemilosrdnosti Gipsaone! Budući da mi poker trokira dok uređujem blogove, za sada ništa od statistike. Ništa ne smije ometati poker. Statistika će biti uređena za koji dan, obavijest u komentarima. Vidimo se u šestom kolu za četiri tjedna, kada bi tata lige Sabljoni trebao ubosti 20. dolazak na JGL i izjednačiti se s Kovom u broju dolazaka za redom (10). Trebam li napomenuti da su svi koji posjećuju ovaj blog i pohode JGL lejmeri? Sve vas nabijem na kikija!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.