JGL 3 – 12. KOLO (JGL – 28. KOLO) – STATISTIKA

Nemojte mi se uguravat s tu nekim opskurnim treninzima dok nisam statistiku objavio, alo!!! JGL od svojeg postanka broji 85 različitih natjecatelja – Nemojte mi se uguravat s tu nekim opskurnim treninzima dok nisam statistiku objavio, alo!!!
JGL od svojeg postanka broji 85 različitih natjecatelja – 22 cure i 63 dečka. JGL 3 pohodilo je 63 natjecatelja, 13 cura i 50 dječaka, od čega 7 novih cura i 25 novih muškića, a svih 12 puta došli smo Vođa, Žohar, Žana i ja. Zanimljivo je da su Ana i Žana skupile zajedno 20 pohoda na JGL 3 – toliko su skupile sve ostale cure zajedno!
U 12. kolu svojim prvim jutarnjim dolaskom Sljeme su počastili Maja, Darko i Đani (Tetstilac Ravnice).
JGL Crew još jednom čestita pobjednici Ani i pobjedniku Vođi, srebrnoj Žani i srebrnom Markici te brončanoj Petri H. i brončanom Jurici. Drvenu medalju od dvostrukog drvenjaka Sablje preuzimam ja, a kod ženskinja Iva K.
Sablja i ja proslavili smo srebrni pir (ne međusobno – u divljem smo braku s JGL) – 25 dolazaka! Žana je sad sama na 3. mjestu s 20 dolazaka. Vođa i dalje predvodi rubriku In a row sa sada već respektabilnih 15 dolazaka za redom. Unatoč svom najboljem ovogodišnjem plasmanu (to mu je, uz dva ukupna, osmo četvrto mjesto u pojedinačnom kolu), Sablja je izgubio peto mjesto, na koje je, kao deveti pobjednik pojedinačnog kola lige, zasjeo Eddie. Deki, vicepobjednik JGL 1, vraća se na staze stare slave drugim mjestom u ovom kolu. U svojih 11 nastupa, samo je dvaput bio izvan prve trojice, a od toga je jedanput zakasnio na start. Chicar se, pak, prvi put pojavio na postolju i s tim bodovima uhvatio osmo mjesto ilitiga prestižnu prvu jakosnu skupinu, a ujedno je postao 13. s dvoznamenkastim brojem dolazaka. Shime se lejmao sa mnom, zbog čega je uhvatio PW, dok je Jurica fotografirao, iako to njemu ni izbliza nije PW jer taj datira iz iliotibialis-vucinoga razdoblja, a relaksirani je Vođa proslavio potvrdu svoje pobjede osmim mjestom – najgorim do sada. Izgleda da u ovom kolu nije išlo ni surfera Dejva pa mu je jutrošnji plasman jednak onom ukupnom. U knežijsko-generacijsko-razrednom duelu, Denis je bio sekundu brži od Lec-Goa mlađeg, a pajdos Tezgić taj finiš nije mogao pratiti jer je zaostao 2 i pol minute. Lec-Go i Terz izjednačili su se s Markicom s 12 dolazaka. Posebna priča je Lec-Go stariji, koji je na start došao biciklom. Vanja je svojim drugim dolaskom osvojila ukupno peto mjesto, Sopina je u svom drugom dolasku skinuo PB, Kostelić u trećem postavio PW, a Janković iz druge uspio doći do Gelendera sa, za sada, najlošijim na rang listi najboljih rezultata.
I zanimljivost što se tiče ukupnog poretka za kraj: Tomislav Kiš je po bodovima 22., no upornost i šest ranojutarnjih ustajanja donijeli su mu 14. mjesto i drugu jakosnu skupinu…
Vidimo se 6.1. u 5 i 30 na prvom kolu JGL 4 i MK 3 – Gelender U Gostima – Šoićeva kuća – Gelender na Japetiću!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.