Dvojka = zicer ili …

Evo par rečenica o jučerašnjoj radnoj suboti, a prije objave službenih reza. Na Učka treku okupilo se brojno trekersko društvo iz lijepe nam naše i dr Evo par rečenica o jučerašnjoj radnoj suboti, a prije objave službenih reza.
Na Učka treku okupilo se brojno trekersko društvo iz lijepe nam naše i društvo iz EU koje nam je pokazalo kak se treka na gostujucem terenu. Mislim da su uzeli pobjede u svim kategorijama na Učkoj. Ajmo redom, gđa. Horova, čista dvojka, sat i pol ispred dvije Teje, (jedne sa Ma). U muških foto finiš, više sloveneca nego istrijana, konačni ishod je još za stolom. Treba spomenuti i g. Horu, ukupno sedmi, da je kojim slučajem naišao na hrvatski trek prije desetak godina imao bi stopostotni učinak u gostima, čista duja. Mislim da su i u planinarskoj kategoriji slovenci uzeli prva mjesta.
A gdje smo mi (Sljemani, playboyi, po(d)bačaji, afteri,koloturi). Došli smo u punom sastavu bez dva jaka aduta Marka i Mukkija, sa nezavisnim Ferrom koji je na kraju bio naš naj sa ukupnim osmim mjestom i skočio na peto u ukupnom poretku trek lige.
Naš POTD je bez konkurencije TeJa,druga žena,dvanaesta ukupno,viza za UTMB 2008.,treba još…ima…druga u ukupnom poretku trek lige…bravo!…sa Kikijem sam se valjda deset puta u trci pogledao i jedini komentar je bio kako Tea gazi sve pred sobom…a da je imala još koju Coca Colu u tajlonu, ni gđa Horova ne bi tako uvjerljiva bila.
…sa njom je u cilj ušao Kiki i P.O.S. plus Loki i slovenci.
A ostali…lomilo ih gubljenje,mrak i na kraju limiti, više ih je u cilj ušlo u terencima nego sa terena (možda bi bili dobri na off road reliju u Buzetu,al to je neki drugi vikend)…bilo je odustajanja i u planinarskoj…
Dakle, gđa. Horova i A.L. Svindal čiste dvojke za ovaj vikend.
Sljedeći tjedan vam se nude playboysi u srijedu i Lagvić liga u subotu,preporučam oboje…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.