Play-poba-after-liga…sljeme 24.10.-18h

Evo kratkog riporta za sljeme blog i za šta već treba. Vuk gdje su slike?? Spontana (playboy) liga ide dalje… Spontana je liga održana i ovu srijedu Evo kratkog riporta za sljeme blog i za šta već treba. Vuk gdje su slike??
Spontana (playboy) liga ide dalje…
Spontana je liga održana i ovu srijedu unatoč ružnom vremenu koje je zadnjih dana zavilo Zagreb u sivi oblak. Kako bi imali više sreće sa hvatanjem otvorene birtije, termin je promijenjen sa 19 na 18 sati, a i zadani cilj sa Puntijarke na Grafičar. A kako je taj termin za nas mnoge „menađere“ koji u 17 sati još uvijek tugaljivo promatramo kazaljke na satu pitajući se kada ćemo smjeti van bio prilično nedohvatljiv, tako se parkiralište na Lagviću pretvorilo u kakav cilj rally utrke. A spontana spontano preimenovana u Afterwork ligu.
Skupilo se nas gotovo 10-ak i oklopljeno teškim naoružanjem protiv zime krenulo najstrmijim putem, onim preko Medvedgrada, Sv. Jakova sve do Grafičara. Prvu polovicu puta borismo se sa blatom i lišćem, zatim neprijatelj postaše bljuzga da bi do cilja gazili po snijegu do koljena. Divota J. Naravno, palo je i grudanje. A šala i pošalica, tračeva i ostalog kao i obično nije nedostajalo.
Grafičar je fala bogu radio, a za neku od sljedećih srijeda nam čak dali i mogućnost naručiti unaprijed jelo i piće.

Stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže, te ukoliko žele biti upisani na mailing listu primajući pozive za ovu i slične lige, da ostave mail u komentarima ovog članka na stranici http://sljemegelender.blog.hr/ ili na adventure-sport portalu.

teJa

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.