Blatersa vol.7 – još malo do starta

 
Finalne za Blatersu vol.7 – 19/12 – 23.59h
– prijave/startnina u Podsusedu od 23 – 23.45h – minimalizirajte stvari koje se voze za Zelinu – biti će par oznaka na zadnjem dijelu ceste do DVD Biškupec Zelinski – držite se limita na stazi (Gelender 3.30h, Laz 7.00h), da lepo u miru dođete do cilja do 11h ujutro – u slučaju odustajanja pobrinite se za svoje stvari koje ste poslali u Zelinu

JGL 8 – reze zadnjeg kola!

Kraj! Zdurali smo još jednu sezonu Jutarnje Gelender lige! Sva sreća da je zadnje kolo, osma je za nama deveta ispred…više od mjesec dana do novog zornjaka koji se igra svake prve srijede u mjesecu, pa sve do 2060. Hvala svima koji ste se budili i igrali u osmoj sezoni, čestitke najboljima, a nakon što se ubace reze zadnjeg kola u Gelender Reze biti će i nekakav završni stats-report. Sljedeće kolo je vezano za Mrak Kombu VIII pa se propemite […]

Uprić vijesti / prosinac 2014

JGL 8 / zadnje kolo / 3.12., 5.30h
STAZA: malo promjenjena i vrećena na Leustek izohipsu, pa sad ide kao i zadnjih par kola do Leusteka, onda ne dole v potok nego izohipsa do nadstrešnice i uprić pod žicu. Tak smo već išli par kola ove godine…od sljedeće godine opet možda start sa parkinga ako osposobimo prvi dio staze. Zasada je Husaga sve “ispoliral”, pa bi trebalo još “samo”utabat stazu.

Zijev

big l

Polako nam se bliži kraj godine, a to znači još jedno ispitivanje stanja na psihoaktivnoj stazi 47 i mogućeg ranojutarnjeg uznemiravanja lokalnog stanovništva u Nespešu. Blatersa vol. 7 zadnji je kolač Gelender Caféa za ovu godinu i nosi hrpu bodova za ulaz u DVD Biškupec Zelinski prije 5 sati ujutro.

Latvijac na Ječmištu

Andris

96km game changer in Samobor. Three days before the race I receive the sms from Vedran ,,Andris do you want to join me in 100k run in Samobor’’ my first thought was ,, it is too insane offer to reject’’. What scared me was the fact  that the longest mountain run I have done so far was 55k 3 years ago and I was completely wasted afterwards. On the other hand what motivated me was three things – curiosity what […]