NAJAVA 6. KOLA JGL 10 I VRLO MALO O PROŠLOM

Zdravo, deco! To sam ja, Batica! Jeste li jutros popili čaj? Jeste li popili svoje mleeeko? Ako deco, serem vam se i u čaj i u mleko! Kae, jazavci, niko ne bi niš napisal?!? MVBJUPONB!!!

6. kolo JGL 10: srijeda, 1.6., 5 i 30, lampa: izlišna

Za vrlo malo o prošlom, uradi klik na “više”…


Nego, prvo bih se zahvalio Tamari za sve što je donijela glede mog „nesuđenog“ stotog nastupa, kao i svima onima koji su namjeravali…

A sad, samo šture brojke: veću brojku gipsovaca (najmanje ove godine) spriječilo je vrijeme – kiša i magluština, a to je i mene sklonulo dužem spavanju jer kaj bumo se na vrhu mokri smrzavali dok jedemo torte i voćne ražnjiće, ne? Zanimljivo je da je osim ovog 5. kola JGL 10, 43 duše imalo još samo 10. kolo JGL 5.

Debitanata nije bilo, već samo debitantice: Sanda Berženji, Marijana Sokolović, Diana Vitković i Nataša Štefanac. Jedan više dogodio se osobni rekord: onaj dvojben Majin bez sata za četiri sekunde, što je i rekord staze te Mirjin, koja je skinula PB star točno godinu dana, čime se pomaknula s 15. na 14. mjesto vječne rang liste, preskočivši Višnju za sekundu. Kod momčina, Zliko se popravio za 21 sekundu, popravivši rekord iz prošlog kola, preskočio mene i za sad utaborio na 21. mjestu (21 sekunda i 21. mjesto!), koje dijeli s Razumowskim. Osobni iz prošlog kola rušio je i Ranko (za 18 sekundi), dok je najveći napredak ostvario Dugi, popravivši također prošlomjesečni najbolji rezultat za više od dvije i pol minute (prvi put ispod 50)!

Nakon zadnjeg i osmog kola inauguralne sezone, 6.6.2007., kad je gipsalo samo trinaest ljudi, od čega šest žena (46%), ovo kolo je u postotku najjače žensko kolo u modernoj eri (16/43=37%).

Maja je pobijedila sedmi put u sedmom nastupu, a Paula (58. postolje!) drugi put ove godine ušla u TOP 10, a rijetkost su dvije cure među deset. Kolika rijetkost, e, to ćemo istražiti nekom drugom prilikom. Možda… Treća je bila Mirja s osobnim rekordom i svojim jedanaestim postoljem.

Poljo me upozorio da je Gračanu ovo bila dvadeseta pobjeda uz dvadeseti put ispod 40 minuta. Osim njega i Maje, U40 rezultat još su ostvarili Nikica (37), Dadek (13), Zliko (6), Nikola HR (8), Antiša (5) te Letz (19), što ovo kolo, uz 9. kolo JGL 7, čini trećim najjačim ikada. Nikici je ovo bilo 41. postolje, a trećem Dadeku šesnaesto.

Od jubilaraca, Nikica je JGL pohodio 50. put, a Elza 20. U In a row rubrici, Letz je na nevjerojatnih 75!!!

Vidimo se u srijedu… Možda!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.