NAJAVA ČETVRTOG KOLA MK VIII I JOŠ NEŠTO MALO O TREĆEM

4. kolo MK VIII (60. ukupno):

Staza: Brana Gaj – Zavurt – vrh Volarske ravnice – Risnjak (karta)

Start: 18 i 30

Oprema: lampa, baterije u lampi, a ne okolo po cesti, može i štapovi, za Brku i kompas…

Nakon ovog kola, Komba 8 je točno na polovici, a za nešto više o prošlom kolu, klikni na više…

Dosta toga je već rečeno zajedno s rezama, uglavnom, super kolo s hrpom varijanata, najbolja je ispala ona najkraća, ali samo za Linu i Eddieja koji su savršeno pogodili. Vele da je Gračan bio preko minute ispred Šimeta na Brebaku, ali odlučilo je Veksovo gubljenje po azimutu, odnosno, Šimino jurenje po asfaltu…

Još imamo 43 kombinatorca sa sva tri kola, ali ta će se brojka do kraja najvjerojatnije više nego prepoloviti. Bolesni Brko propustio je kolo nakon 18 dolazaka u nizu. 

Debeli je mračnjario 40., Marović, Paula i Gvero 35., Stan i Beny 15., a Glumac i Toni Matić 10. put.

PETA: tu postoji šest ozbiljnih momaka i ako svi budu redoviti do kraja, jedina je dvojba hoće li naprijed Gvero ili Zlatko, a super mi je kaj će u četvrtu Murgić, još jedan iz 50+ kategorije.

ČETVRTA: čak osmorica ozbiljnih, a Brko i Pajo će jedan izostanak nadoknaditi kvalitetom. Kako sada stvari stoje, ispadaju oni koji ne dolaze, a teško se može dogoditi da Rogić, Bodić i Curi ne prođu u treću.

TREĆA: kao i u prethodnoj, ispadaju oni kojih nema, budući da je Đani jedno propustio, naprijed će Šime, Čikar i Razumovski, a Kova i Terz razigravat će za četvrto, peto ili šesto mjesto. Vratio se Andraž – drugi po ukupnom broju pojedinačnih pobjeda – 10 komada!

DRUGA: čak osam redovitih, ali Dadek propušta sljedeća dva kola, no, siguran sam da je izračunao da prolazi s drugom kombom, tako da i dalje stoji moja prognoza da on uzima MK IX. Uz njega, izgleda da su Eddie i Suhi neupitni kao povratnici 2016. godine, a za opstanak bu škakljivo…

ŽENSKA: jedanaestom pobjedom Jeka se približila Mirji na dva boda, što je, s obzirom na sustav bodovanja, mikro zaostatak, no, ako Mirja ozdravi do srijede, bit će fajta, kao i za treće mjesto, gdje su Sandra, Kristina i Nada unutar 43 boda, što je također vrlo malo.

PRVA: Šiki je ozdravio i pokazao da bismo ipak mogli imati trećeg trostrukog pobjednika, no, tu bu se još puno toga imalo za pitati Chappyja i (druge godine) Dadeka. Letz ipak nije kompromitirao svoju prvu broncu droncu, devet bodova je ipak previše, tim više što petorica jazavaca od četvrtog do osmog mjesta, koji su unutar tri i pol boda, iz kola u kolo jedan drugom “otimaju” bodove (prokleti prolog!). Samo dvojica nisu redoviti, Pari je bio na prvoj kombi, a Vuki na trećem kolu.

Vidimo se u srijedu…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.