NAJBRZINSKIJA SRATISTIKA – JGL 6 – 1. KOLO

Ako neću sad – nikad neću! Cajtnot je velik, ali žrtvujem se 😛
Kaj se Mrak kombe tiče – poredak po ligama vam je u sklopu već objavljenog poretka zajedno s rezama, no sve će biti jasnije večeras, kad će, najvjerojatnije, osim rezultata, objavljen biti samo ukupni poredak.
A kaj reć, 72 čovjeka, od čega 14 žena. Na osam kola JGL 1 zabilježeno je ukupno 77 nastupa, a u svih tih osam kola nastupilo je 26 ljudi, od čega 9 cura. Ovo je smiješno! Underground? Mislim ipak da ne 😀
Od ove goleme brojke, samo šest novih: tri cure (Monika, Ivana i Matea) i tri tipa (Rzaunek, Mile i Turkalj).
Čak i u ovim uvjetima, tri osobna rekorda: Androić, Jazz i Šiki. Kladim se da su se vodeći pitali ko je ta konjina sa štapovima 😀 Mda, mi ga znamo, polufinalist KOLO TURE-a, veslač i bilder. Drugoligaši, svi ste na Šindlerovoj listi za odstrel!!!
Kaj se jubilaraca tiče, ne bih volio sebe stavljati na prvo mjesto, ali ipak budem – okrugli pedeseti nastup. Sablja će to učiniti u sljedećem kolu, a konačno je premašio i onu brojku od 13 dolazaka zaredom. Žana je na 45, Vožd je na 40 ukupno i u nizu, Eddie skupio 30. nastup, Zovko 25. zaredom, Marović 20. ukupno i u nizu, Ana G. i Paula 15. zaredom, Pajo 10. u nizu.
Spomenuo bih i one koji dugo nisu bili pa su se jutros počastili crvenom zorom, Čikar – fotka je predžebena!
Nada nakon 9 mjeseci, Dunja se pojavljuje svakih 6 mjeseci (prošle godine bila na 1. i 7. kolu), Mirela, Pari, Pećot, Gvero, Pandža i Torba nakon 4 mjeseca, Ferro i Dejv nakon 22 mjeseca, Debeli nakon 5 mjeseci, T.J., Lacko, Trs i Verb nakon 11 mjeseci, Neven nakon 10, Lovrec tek drugi put – nakon pola godine, kao i Štumsi te Vukelić, Cohi nakon 21 mjeseca, Terz nakon godine dana, a Šiki nakon točno dvije!
Je pa kaj, to vam je to, vidimo se u pol 7, podsjećam da kombinatorci dobivaju +50% bodova! 
I, naravno, isprika svima koji nisu spomenuti te čestitka svima s nula bodova, nećete biti zaboravljeni u poretku koji će se pojaviti na linku desno tijekom siječnja.
Upsić, skoro zaboravih: najGelenderovac JGL 5 je Marko Zovko, koji je skupio svih 12 ola, a dolazio je i kad je zbog uganuća zgloba praktički jedva hodao. Majina i Andreina medalja čeka ga u drugom kolu…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.