Uskoro u blatu…BLATERSA 50K

PG šalje zadnje upute za Blatersu, ko nije siguran u stazu nek si isprinta ove korisne informacije i zeme kartu SMAND Medo 1 i SMAND Medo istok 1a. B PG šalje zadnje upute za Blatersu, ko nije siguran u stazu nek si isprinta ove korisne informacije i zeme kartu SMAND Medo 1 i SMAND Medo istok 1a.

Blatnjavi priručnik:

Za one koji nisu bili na Blatersi, evo preporučljivih smjerova kret(enir)anja (prepisano iz Mini priručnika za očuvanje mentalne (ne)stabilnosti i ugodniji višesatni boravak u mokrim tenisicama, izdanje: Profil, 2008.)

Najpreporučljivije i najpametnije je držati se markacija jer je cjelonoćni bauljitis po brdu sam po sebi veselica, no luđaci među vama/nama će sigurno već od samog Podsuseda krenuti u bespuća i maglu po bonus divljanje, pa neka im/nam bude! Let it be!

Kako god, dio do Ponikva može se preći na mali milijun načina… Mortensson se valjao na dvije Blaterse i tri Traverse i još ni jednom nije išao istim putem, no sad svečano obećaje da će se vjerojatno držati markacije.

Put od Ponikvi do Hunjke je dobro markiran, poznat i bla bla bla(tersa) i tu se nema što kemijati, a od Hunjke dalje je također sve u principu bez nepoznanica do skretanja za Lipu kod Ročićevih sjenokoša. Od tog dijela JAKO pazite na markaciju do asfalta Plasišče/Laz. Ima dosta skretanja i mogućnosti prodaje lažnjaka.

Nakon asfaltne dionice (cca 1km) obavezno pratite markaciju i nemojte ponoviti epohalne pothvate Trkadžija iz 2008. i Juraja iz 2009. i otići u Blagušu. Mislim… Blaguša, Trkadžije i Juraj su zakon, ali Blagušu radije posjetite nekom drugom prigodom. Markacija cijelim putem ima, ali nisu baš genijalno izvedene. Opjevana staza 47 koja vodi do makadama kod Kladeščice („zelinski makadam“) je izvitoperena i psihodelična, oprez! Komotno i komforno do napitka u Zelini! Želja za avanturom nije opravdanje za rizično ponašanje.

Napomena: staza 48 (Strmec-Psarjevo) nije zabranjena ali ni preporučljiva u uvjetima u kojima se realizira ova Underground Pustolovno Rekreativna Ideja. Radije uzmi 47 skroz do makadama i kulerski otrči do Zeline u miru!

Važno: stazu je dozvoljeno prelaziti samo samostalno ili u grupama od 2 ili više.. ahm… „natjecatelja“.

Bit će super, zabavljajmo se, o djeco noći!

———————————————————————————————————-

23:59 – 10.11. – zasada igraju:

Logistika – žana, vukodlak

božena b buršić
hrvoje el terzinho terzić
ivan trkadžija golec
mislav kaučić
perpetuum paula vrdoljak
vedran vožd berković
ajris sa instituta bostjančić
prigorska veza ivan mučnjak jr.
prigorska veza ivan seti ferenčak ?
hercegova petra
bilder štrumf štumberger
boris klikter kowalski
vedran p.o.s. sablja
bojan JeB jevševar & družina (plus 2)
lino legac
nemotorizirana zagorka Jelena
vanja suhina suhi
josip jbabic
mateja (maribor – slo)
antimon ivanović
pećo pečot pećina
tomislav elkasović
branko šprljan
tomislav schiebel
vedran benović
ajvan penavich
sopina ali kresho
boran karolyi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.