Sljemanski žgaravičar

Sa kobasicom ili bez, sa feferonima ili bez, jedna ili dvije šnite kruha…zaprška, žgaravica, prdilica…Zašto je uvijek nakon utrke u ponudi samo je Sa kobasicom ili bez, sa feferonima ili bez, jedna ili dvije šnite kruha…zaprška, žgaravica, prdilica…Zašto je uvijek nakon utrke u ponudi samo jedno i jedino…GRAH!
Žgara d.o.o – za preprodaju graha organizatorima utrka… lova na brzaka i ziher job. Prošle godine firma je poslovala sa stotinjak organizatora i pritom ostvarila dobit od tisuća i tisuća kuna, a samo jedan zaposleni. Oko 95% sportskih priredbi je pokriveno, a za ostalih 5% koji pružaju otpor pobrinut će se Vica security d.o.o.
Ako na nekim priredbama još uhvatite slajs tjestenne (cijevčicu, feder ili pužić)…na Sljemenu vam se to ne može desiti. Nakon sportske aktivnosti i praznog želuca pravi melem za trbuščić i crijeva je ova vojnička mahunarka, i to na zaprški… bomba koja se čuje sve do donje stanice žičare. Drugi, ali tiši dio može se desiti navečer kada umorni prilegnete na zasluženi odmor.
Kažu da je grah najjednostavnije skuhati, da je najjeftiniji….ali daj onda skuhaj bez zaprške…ubaci koju mrkvu(crvenu/žutu), malo nekog povrtja…kap tjestenine…
U sljemenskim ugostiteljskim objektima teško se naleti na ne/žgaravičar…

Sljemenski žgaravičari – trenutni top 3
1. Restaurant Vidikovac
2. Runolist
3. Puntjarka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.