26. minuta Traverse

Još jedna dugačka Sljemanska priča ostala je negdje između vrela i ćuka, a prepričavat će se dječici i unucima. Puno se toga dešavalo u borbi za top-t Još jedna dugačka Sljemanska priča ostala je negdje između vrela i ćuka, a prepričavat će se dječici i unucima. Puno se toga dešavalo u borbi za top-ten svih vremena (dok se netko sljedeći ne USUDI!). Odmah na startu krenulo se bez kalkuliranja, vodeća sedmorka izmjenjivala se u vodstvu prvih desetak minuta… neki su po prvi puta imali vodeće mjesto na treku. A onda Dudo!… iskoristio desnu varijantu i od početka bio lider, a da vodeći nisu imali pojma…i onda opet na smjene…bio je gušt biti u ovakvoj grupi, u ovako dobrom tempu od starta, pa i pod cijenu mogućeg rikavanja negdje na Ročićevoj sjenokoši ili Lazu ili na beskrajnoj stazi 47.
Ferro i 26.minuta bili su strašni…na jednoj dužoj nizbrdici Ferrina šprica razvodnila je skupinu…dobrih sto metara od prvog do zadnjeg…još uvijek su svi tu. Na križanju Kameni svati –Bizek opet svi na okupu, ali kratko!…štoperica štopa 32. minutu…Mukki, Juraj, Kiki i me desno na Bizek, a Ferro, Dudo i Vanja ravno, kratiti na M1…kroz gustiš, Klik u ovom dijelu zaostaje malo, ali ne i na cilju. Znali smo da nešto gubimo ako oni pogode, ali imali smo ziher stazu pod nogama. Ferro je pogodio! Da li je ovaj nered oko 26. minute odlučio pobjenika?…mnogi kažu da NE, ali mislim da Ferro (s Kikijem za vratom) nije ispustio vodstvo sve do ćuka.
Na kraju se u prvih deset uguralo njih jedanaest, a kod cura mislim da u top tenu još ima praznih mjesta…Luce si je za rođendanski poklon poklonila titulu kraljice Sljemana!
Čestitke pobjednicima, onima na postolju i svim koji stigoše do ćuka…
P.S.
Organizacija Traverse čista petica!Bravo Sljemani…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.