Traversa version 2.0

by Chura!…orginalna objava pod komentarima ispod G.kopanje… Evo Vam Sljemenski jebachi – tražili ste – dobili ste ; pročitajte i recite ak imate by Chura!…orginalna objava pod komentarima ispod G.kopanje…

Evo Vam Sljemenski jebachi – tražili ste – dobili ste ; pročitajte i recite ak imate kaj susvislog dodat ili oduzet prije nego kaj to pošaljem tanji da objavi na AS-u ili……kao što kažu pop na ženidbi pred oltaru….šutite zauvijek ili barem do subote 10.05 pa se onda ispucajte na Medvednici!!!! Jurišššššššššššššššššššššššššššššššš!

Da li ste spremni upoznati zavodljivi zeleni pakao Medvednice od njenog početka do kraja?
Traži se najbrža neman „Traverse“!Većina Zagrepčana pod riječ Medvednica podrazumijeva vršni dio Medvednice tj. „Sljeme“ toranj na njemu i radijus koliko malo protegnu noge oko njega nakon što su se dovezli autom do vrha. Većina planinara Medvednicom smatra i pohodi samo onaj dio Medvednice koji se proteže između Ponikava i Lipa Roga, a samo istinski štovaoci Medvednice znaju pravu istinu o njoj.
Jedni od takvih, mi, od nedavno pronađena nova životinjska vrsta na Medvednici čovjekolikog oblika zvane „SLJEMENSKE NEMANI“ u subotu 10.05.2008. reći ćemo na svoj način da je Medvednica dugačka točno 42 km i proteže se od Podsuseda pa sve tamo do Zeline i da najbrža Sljemenska neman to može odskakutat za….???.
Ovim Vas pozivam na treking utrku uzduž Medvednice od njenog početka do kraja i da budite sudionici prvog pravog službenog rekorda cijele dužine naše Medvednice.

Datum: subota 10.05.2008.
Start: 09:00h, Podsused ( Sutinska vrela)
Cilj: Zelina ( Centar)

Startnina: 1 litra pive ili 1 litra soka od hmelja ili neki drugi dobrovoljni jestivi prilog koji vam je ostao od sinoćnje večere. (Sva startnina čekat će nas kao prva pomoć u cilju)

Osiguran prijevoz osobnih suhih stvari od starta do cilja.

Prijave: e-mail: churadam@gmail.com
Kontakt osobe: Sljemenska neman – Chura: 098 90 54 776
Sljemenska neman – Hutinec 098 505 284
Preporučeni zemljovid: SMAND, Medvednica br. 1

Svatko nastupa na svoju vlastitu odgovornost!

Sve novosti, tipa… organizacija prijevoza do starta u Podsusedu, način prijevoza natrag iz Zeline do Zagreba, ime birtije koje će biti skupljalište u Zelini, imena možebitnih nekih zalutalih sponzora itd. itd bit će objavljivani na našem opskurnom blogu http://sljemegelender.blog.hr i u komentarima članka na AS portalu.
Mi trekeri smo off road trkači posebnog kova tak da se podrazumijeva da se ide bez obzira na vremenske prilike, a jedino možemo malo pomaknut satnicu u slučaju potresa jačine iznad 10 stupnjeva po Richteru, niže stupnjeva ne odgađa start točno u 9 h.
USUDI SE!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.