Jesenskih 10 – 21.11.2020. – SOLD OUT

Staza je kružna. Kontrolne točke potrebno je obilaziti zadanim redosljedom.

Opis: timski self support trek, laka orijentacija, kronometarski start, prihvatljiva kilometraža…

LOKACIJA: Medvednica, istočni dio
Polazak / dolazak: Čučerje, parking iza crkve
VRIJEME: 8.00 – 9.00h – kronometarski
LIMIT PROLASKA STAZE: 8 sati
TIMOVI: dvočlani, mix (M + Ž)

FOTO SEKCIJA: svih deset vrhova / vrhića / lokacija za potvrdu obilaska staze. Na par šumskih vrhova biti će postavljena jesenska upri etiketa za foto sekciju, a na ostalim fotka se panorama.

OBAVEZNA OPREMA: astro folija, mobitel, čeona lampa, hrana i voda po potrebi…

PRIJAVE: uprigelender@gmail.com (ime i prezime oba člana, broj mobitela, spol, ime tima).

LIMIT: 25 timova

Prilikom prijave povratno će vam doći točno vrijeme starta. Na startu će biti osigurane karte i upute za sve timove. Podjela karata i potvrda prijava na startu je od 7.30h. Na prijavama i na startu potrebno je nositi buff marame ili maske i držati propisanu distancu.

Nagrade: Kalnički sir – dupla porcija za prvih pet timova + Zlatni medo – dupla porcija za prva tri tima.

Neobavezno: ako želite kupiti jesensku ulaznicu ili donirati za UPRI Gelender mutne poslove:
– ulaznica / donacija: 50kn po timu (uključuje treking vibracije).

STAZA: 

Čučerje, crkva

KT 1 – Risanica 402m
KT 2 – Pečovje 655m
KT 3 – Oštrec 737m
KT 4 – Vidikovac Lipa
KT 5 – Tepčina Špica 642m
KT 6 – Velika Peć
KT 7 – Dom Lipa, Gelender
KT 8 – Rog 742m
KT 9 – Stražnjec 621m
KT 10 – Stari Kip 519m

Čučerje, crkva

NAPOMENA 1: limit na KT 5 Tepčina Špica je 4h od starta. Svi koji dođu iza limita idu direkt na Stražnjec, Stari Kip i u Čučerje na cilj.

NAPOMENA 2: u slučaju jako loše vremenske prognoze Jesenskih 10 će se održati dan kasnije.

Nastup na Jesenskih 10 je na vlastitu odgovornost.

Upri

Comments

  1. Mile

    UPOZORENJE: Nemojte pit vodu s izvora Rumlec kod Ročićeve. Nekoliko sati kasnije proljev, mučnina, povraćanje. Još nisam sav svoj …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.