Sljeme toranj
u.p.r.i gelender predstavlja
Zapamti me Registracija

MK 8

MK VIII - FINAL

Ažurirano: Nedjelja, 01 Ožujak 2015 19:27


Odmah na početku moram istaknuti da ovo fakat nije u redu, a zna se tko smišlja sve te gluposti u vezi i oko Mrak kombe, mislim, kaj je vama ok da četvrti u prvoj ligi na proglašenju ne dobije niš, a neki Vedran Gračan, koji je realno ukupno 46. (i pitanje je koliko je cura, kad prebijemo žensku i petu mušku ligu bolje od njega) dobije?!?

Nedavno sam, pišući o Mrak kombi VII, izvalio da to više nekako nije to, što se dobro vidjelo i na tulumu-Saul Hudson-proglašenju Mrak kombe VIII. Ono, nekad su to bili razuzdani tulumi uz more alkohola, plesa, zaglušujuće glazbe, pobjednika, Sabljinih neobičnih prozivanja laureata, bez Line kojeg je trebalo proglasiti, a na početku bi se pojavio i samozatajni te urbano legendarni (a sa sela) podsljemenski dendi Mukki, a sad? Poneko je popio pivicu i borovničku, muzika je bila tiha, nitko nije plesao, Chappy je opet bojkotirao proglašenje, Sablja se prošetao kroz mrak i uručio nagrade, Lino se pojavio, a nije bio predviđen za proglašavanje, dok je Mukki svoje karte bacio u muck…

Opširnije: MK VIII - FINAL

Raspravljaj o ovome na forumu (51 odgovora).
   

MK 8 / 8.kolo / REZE

Ažurirano: Srijeda, 11 Veljača 2015 23:25

mk 8mk 8

U okolici Cera (862m) prekrivenog snijegom do kvadrića odvijala se prava drama za ulazak u prvu ligu. Borba za opstanak u prvoj ostala je u sjeni mraka negdje oko Ženskog sedla gdje su drugoligaši igrali jednu od naj tekmi ikad za ulazak u elitu! ;)

Reze su u nastavku, a obavijest o proglašenju ide ovih dana...

Opširnije: MK 8 / 8.kolo / REZE

Raspravljaj o ovome na forumu (53 odgovora).
   

MK 8 / zadnje kolo, mala promjena

Ažurirano: Utorak, 10 Veljača 2015 15:26


Program za zadnje kolo Mrak kombe 8! Rastrčite se elegantno od Ž. sedla do Grafa da kvadrići ne ekplodiraju poslije pumpanja na Cer. ;)

Start: Brana Lagvić, 18.30h
KT1: Cer 862m
Cilj: Grafičar (kod Kreše)

Oprema: lampa i prikladna vremenskim uvjetima na stazi...

Opširnije: MK 8 / zadnje kolo, mala promjena

Raspravljaj o ovome na forumu (6 odgovora).
   

MK VIII - SRATISTIKA DRUGE KOMBE

Ažurirano: Četvrtak, 05 Veljača 2015 22:26

Bata

Iza nas je, zbog ekstremnijih vremenskih prilika, jedna od, ako ne i najbrutalnija Kom(b)a ikada i zato skidam kurtonku za svih četrdeset i četvero Kombinatoraca te srijede, 4. veljače 2015. godine, to je trebalo izgurati, pogotovo zato jer se Gazda potrudio da najbrutalnije kolo bude baš ono kombinacijsko…

Iako su neki nezadovoljni količinom asfalta, opet je bilo više varijanata puta do cilja. Dok su se svi, više-manje, spuštali isto, od Plave su neki krenuli direktno gore, a drugi uz potok pa tek onda prema stazi 52. Neki su, poput Brke, Curija i Polje, još više cestarili, a neki manje, poput Rogića, koji je eksplotirao Omladinsku stazu.

Opširnije: MK VIII - SRATISTIKA DRUGE KOMBE

Raspravljaj o ovome na forumu (43 odgovora).
   

MK 8 / 7.kolo / REZE

Ažurirano: Četvrtak, 05 Veljača 2015 21:58

fotkala je Mony!fotkala je Mony!

Predzadnje kolo Mrak kombe 8, kolo prije najave teških snježnih zapuha i kolo koje je bilo duugo i že100ko!

Zmagal je opet ovaj kaj je ujutro zmagal i sva sreća kaj se nije pojavil prije pet godina jer bi danas osvajal Mrak kombu u league 1. ;) Kod cura pobjeda Mateje, mislim da joj je to prva u MK!

Reze su ispod.

Opširnije: MK 8 / 7.kolo / REZE

Raspravljaj o ovome na forumu (24 odgovora).
   

KRATKO O 5. KOLU MK VIII

Ažurirano: Ponedjeljak, 02 Veljača 2015 13:30


Nema tog kola Mrak kombe na kojem se nije dogodilo nešto spomena vrijedno, a ako je nekom ova staza bila neatraktivna ili su možda sljedeće takve, ne znam šta da kažem, meni je dovoljno da je mrak, zima, sljeme i naganjanje na najjače, to jest, koliko mogu…

Uvijek kažem da „it has nothing to do with luck“, ali kao što je karta kurva i MK je kurva, ozljede (Pena, di si?) i boleštine vrebaju, pogledajte šta je s Juhazicom (želimo brz oporavak), a bila je sigurna treća ili kako se razbolio T.J. nakon što je rasturio četvrto kolo…

Opširnije: KRATKO O 5. KOLU MK VIII

Raspravljaj o ovome na forumu (13 odgovora).
   

MK 8 / 5.kolo / REZE

Ažurirano: Subota, 31 Siječanj 2015 10:54

foto by chicarfoto by chicar

Prošel je drugi Markuševečki špalir mračnjaka i zgotovljeno je peto kolo Mrako kombe 8. Situacija po ligama se opet zakuhava i bilo bu zanimljivo na sljedećim kombinacijskim kolima, pogotovo ono popodnevno! ;) Gračan i Jeka su zmagali, a ove nove tenke na fotki su od Cirkusanta kojeg je dobil Štumsi!

Opširnije: MK 8 / 5.kolo / REZE

Raspravljaj o ovome na forumu (32 odgovora).
   

MK 8 / PETO

Ažurirano: Ponedjeljak, 26 Siječanj 2015 20:06

Markuševec / centarMarkuševec / centar

Drugi/treći put u povijesti Mrak komba starta u Markuševcu! Mrak komba je od samih početaka u dobrim odnosima sa Markuševečkim pukom, pa je tam i snimljen prvi video Mrak kombinacije prije nekoliko sezona.

U nastavku je raspored programa za srijedu, trasa Markuševečkog špalira i ostale sitnice vezane uz peto kolo.

Opširnije: MK 8 / PETO

Raspravljaj o ovome na forumu (13 odgovora).
   

MK VIII - 4. KOLO - AFTER

Ažurirano: Petak, 23 Siječanj 2015 15:28


Evo nas na polovici osme Mrak kombe, vrijeme leti, stres je blizu vrhunca. Uglavnom, na kraju svakog odlomka ovog tekstića zamislite da stoji „tek smo na polovici“ ili „mrtvi se na kraju broje“ ili Shehu…

Opširnije: MK VIII - 4. KOLO - AFTER

Raspravljaj o ovome na forumu (21 odgovora).
   

MK 8 / 4.kolo / REZE

Ažurirano: Petak, 23 Siječanj 2015 15:28

mk 8mk 8

Prije par sati, u okolici Zavurta i Volarske ravnice, odigralo se četvrto kolo Mrako kombe 8. Pobjedu su uzeli prvoligaši i Jeka kod cura...u nastavku su reze, pa onda obrada podataka u Gelender rezama i na kraju sRatistika by Bata d.o.o.! Hvala PD Risnjak i Cinkušima na dočeku blatnih mračnjakica i mračnjaka.

Opširnije: MK 8 / 4.kolo / REZE

Raspravljaj o ovome na forumu (30 odgovora).
   

Stranica 1 od 2

<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>