Sljeme toranj
u.p.r.i gelender predstavlja
Zapamti me Registracija

MK 9

PRVA KOMBA MK IX - OSVRT

Ažurirano: Subota, 09 Siječanj 2016 06:42


Tko ne bi bio high i pod dojmom i kao pod utjecajem LGBT, LCHF, THC, MDMA i sličnih gudra nakon duplog kola u mračno-snježnom ugođaju, da ne kažem – ambijentu, u manje od dvanaest sati na dvije različite planine? Ovo može samo Mrak komba i zato – živjela, a živio i tata i gujzda i inovator – Dron Bljić!!! Uvijek se ponavljam, ali vaistinu (danas je ipak žićBo, ne?) je povlastica, da ne kažem – privilegij, naganjati se s poznatim ljudima po najdražem i susjednim bregovima. U redu, ne samo s poznatima. Naime, nakon jutarnjeg kola Pajo mi je poslao kratku tekstualnu poruku u kojoj me pita tko je, dovraga, Dominik Kirin. Jedan od najboljih jučerašnjih kombinatoraca, a svakako najviši, prosvijetlio me obznanivši da je Dominik prvi maloljetnik koji je odradio duplo kolo, a ono s potvrdom od mame i tate nije bila šala!!! Fudbaleri dobro znaju da majnorsi ne smiju igrati dvije tekme unutar 24 sata (ne one novine i portal čije savjete „sluša“ Lacko) – upravo ono što je Kirin učinio jučer. Elem, za sljedeći dvostruki program oću dozvolu skrbnika, RAZUMeš?!?

Opširnije: PRVA KOMBA MK IX - OSVRT

Raspravljaj o ovome na forumu (35 odgovora).
   

Mrak Kombinacija 9 / 2.kolo / reze

Ažurirano: Četvrtak, 07 Siječanj 2016 16:33

mk 9mk 9

Drugu godinu zaredom Vidovec otvara sezonu divljanja na Mrak kombi. Opet snijeg, parking kod škole otvoren, a najbrži do Gorščice po belom tepihu došel je ČanGra. Ovaj put bez greške za razliku od jutra...kod cura Jeka najbrža, mrvicu ispred Mateje...reze su ledo, laku noć svima, a posebno kombinatorcima. ;)

Opširnije: Mrak Kombinacija 9 / 2.kolo / reze

Raspravljaj o ovome na forumu (16 odgovora).
   

Mrak Kombinacija 9 - najava

Ažurirano: Ponedjeljak, 04 Siječanj 2016 22:29

http://gelender.hr/images/stories/motorhead.jpghttp://gelender.hr/images/stories/motorhead.jpg

Mrak komba 9 - 6. 1. - 12. 2. 2016.

Stiže nam nova sezona Mrak kombe u kojoj opet brojimo osam kola od kojih 2 standardno upadaju u Jutarnju Gelender ligu 10. Novost je da će zadnje kolo Mrak kombe 9 biti u petak 12.2., a nakon kojeg će odmah biti i proglašenje. U nastavku je više o MK 9...

Opširnije: Mrak Kombinacija 9 - najava

Raspravljaj o ovome na forumu (22 odgovora).
   

Stranica 3 od 3

<< Početak < « 1 2 3 » > Kraj >>