Sljeme toranj
u.p.r.i gelender predstavlja
Zapamti me Registracija
MK VI - 5. kolo - PRLJAVI IGRAJU PRLJAVO
Petak, 25 Siječanj 2013

Ajd za promjenu jedan kratak post - još jedno u nizu legendarnih kola Mrak kombe koje će svatko pamtiti po nečemu, a ja po ganjanju sa Sabljom poslije Bačunskog brega i osobnih dvojbi nastaviti s klanjem ili odustati, kao i po peterostrukom međusobnom obilaženju s T.J.-om unutar manje od 2 i pol kilometra staze te, nakon dugo vremena, minglanje s elitom (izuzev Linota i Rogija).

U 45. kolu pojavio se samo jedan novi - Dado Velikić. Ime mi je bilo poznato i bio sam siguran da je bio na jednom od prva četiri kola, ali ne: prvi put na Gipsu u 12. kolu JGL 6, sada prvi put i u Mraku.

Jubilarci: Kova, Ferro, Dejv i Nada - 25, na 20 su Cohi, Pena i Vlainić, a na 10 Maja 5.

Od 38 koji su nakon prva četiri kola imali 100%-tni učinak, u petom kolu otpalo ih je pet: Pari, Andraž, Mony, Čavlina i Rz. Izgleda da bi se prvi puta moglo dogoditi da nova sezona ne premaši prethodnu...

Rogić i Andraž ostaju na 2:2 jer je zbog šiljaka Rogić morao na stazu pa je Lino po cesti odjezdio u pobjedu. Ako kontroverzni finiš iz 5. kola MK V pripišemo Chappyju, onda je ovo Lini prva pobjeda, uz, pazite!, devet drugih i četiri treća mjesta, 14 postolja u 22 nastupa!!!

ŽL: Jeka-Paula 4:1, ali bez obzira na loš skor, Paulita je još uvijek u igri. Za broncu i dalje oštro: Mirelu i Mateju dijeli pet bodova! Bo je zamijenila izostalu Mo na petom mjestu.

1.: Eddie sigurno jezdi prema hat-tricku, a koliko je ostatak lige loš pokazuje činjenica da, unatoč dvama propuštenim kolima, još uvijek nismo stigli Šikija, kome će druga komba biti dovoljna za sigurno srebro. Izgleda da okršaj za broncu ostaje na meni i Sablji, ali još su četiri kompleta bodova u igri, ne otpisujte T.J.-a! Suhi i Turk pokoškat će se za opstanak ako Štumsi bude milosrdan...

2.: Prva trojica jasni k'o, hm, šta li je toliko jasno? Puno zanimljivije će biti pratiti tko ostaje: mjesta ima za dvojicu, a Dejv, Šo-Kre i Neven su unutar dva i pol boda!

3.: Vukelić konačno preuzeo vrh tablice, a o preostala dva mjesta odlučit će Kova, Marović, Pari i Pena. Što se opstanka tiče, sve je otvoreno...

4.: Andraž i Sever neupitni, za treće će se grčiti Beny, Pajo i Sobota. Za zlatno deseto mjesto Tomo Vlainić je u milosti zelenka Jazza.

5.: Liga koja čini polovicu Mračnjaka i zato poseban pozdrav petoligašima, a posebno ekipi s Knežije! Mislim da za napredak u četvrtu preostaje samo jedna dvojba: Brko ili nadirući Đani, a tko zna, možda i Vitja ako se zainati...

Ostaju još samo dvije srijede i puuuuuuno bodova. Sljedeće kolo idemo na zapad, start je sigurno u Talanima, sve ostalo je upitno, no tata će nas obavijestiti na vrijeme. Iako, to kolo bit će samo uvod u u drugu Kombu koja će odlučiti većinu stvari, tri kompleta bodova zadnji dan! Bit će to drugi put (nakon MK I) da će cijela Komba završiti kombinacijom, a ne pojedinačnim večernjim kolom, so be prepared...
 
Trebaš se ulogirati ili registriratida bi sudjelovao u raspravi.

Komentari (17)
 • Hudecova poruka na forumu:

  Ovog ljeta, okvirno druga polovica kolovoza, idem na Kilimanjaro.

  Ukoliko je netko zainteresiran, okvirni plan uspona je na linkovima, s nešto manje safarija.

  Evo par linkova za uvod
  www.onorbit.com/node/5121
  www.raftrek.hr/trip/62/Uspon-na-Kilimandaro
  www.vmd.hr/hr/adventure/kilimanjaro-2013/
  Zainteresirani nek mi se jave, može i na mejl goran.hudec@gmail.com

  upri (batica, prije 5 god., 1 mj.)
 • Bez brige, u nedjelju ide raspis, staza ostaje ista...
  Debeli je ko Cardiff City FC, druga liga...
  Soul Crew: www.youtube.com/watch?v=Nuoa1lwXhVM (p.o.s., prije 5 god., 1 mj.)
 • Nabijem te na fejsbuk, a tebe, Debeli, vječni drugoligašu, na Brandona!¸Nego, predlažem da ne idete u istraživanje dok Sabljarka ne objavi konačnu verziju staze za 6. kolo... (batica, prije 5 god., 1 mj.)
 • odmah uz makadam
  www.facebook.com/photo.php?fbid=452433218167253&set=a.126426120767966.30014.100002017378904&type=1&theater (Anonimac, prije 5 god., 1 mj.)
 • N45° 51' 24,6" E015° 54' 47,2"
  306,5 (Anonimac, prije 5 god., 1 mj.)
 • Di je izvor Poščak (kod Javorščaka)?
  Batko varalico - nebitan si! (debeli, prije 5 god., 1 mj.)
 • ovo je sad novi nivo sporosti (Bo, prije 5 god., 1 mj.)
 • I tad si bila puž, ali nisi išla light varijante... (batica, prije 5 god., 1 mj.)
 • pa da pises duze sratistike, ne
  a ovo dalje si pobrisi, bilo pa proslo... sad sam Jeremija Puž (Bo, prije 5 god., 1 mj.)
 • Bo, kaj melješ mislim, dakle, žena koja nikad ne odustaje, V140+ double finišerka u light varijanti, c c c (batica, prije 5 god., 1 mj.)
 • ali noci su duge, vikend samo sto nije... ne trcis rukama (a i uvijek mozes diktirati tajnici, ne?) (Bo, prije 5 god., 1 mj.)
 • Mda, ali to je neizbježno kad-tad! Ova sezona je zrela za to - teške vremenske razmere i brutalne staze... (batica, prije 5 god., 1 mj.)
 • sRatistika ne sme da pada! (Razumovski, prije 5 god., 1 mj.)
 • Mda, tu smo na knap, ali, jbga, kog briga, ne?
  Vitja ak dođe na sva tri sigurno prolazi, ali je totalno nepouzdan i nije to još njegova brija. A i počeo je radit, to je šok (batica, prije 5 god., 1 mj.)
 • Vitja mi djeluje opasan. Ako skupi još ova 3 nastupa, vjerujem da može u borbu za 5. mjesto zbog kombinacijskih bodova (164 boda iza Brke sad).

  Fulal sam broj od 100%-njaka ove sezone. Nadam se da nebu ispod 30. A i prosjek po kolu ne bi smio ispod ovih 72, taman granica sa prošlom sezonom. (Razumovski, prije 5 god., 1 mj.)
 • Pih! (batica, prije 5 god., 1 mj.)
 • Malo si gledam tu nasu 4. ligu, pa si mislim kak bi mogla izgledati iduce godine. Uglavnom ak se Jazz pojavi i izbaci Tomu, a Muric ne dodje do kraja ove lige ni na jednu trku.
  Iduce godine bi mogli imati sljedecu ekipu:
  Rogic,Razum,Šime MC, Frane ili Brko ili Đani, pa onda Muric, Sobota, Peco, Laci, Cohi i nadam se ja. Cini se da ce to biti najjaca liga ikad! (AC, prije 5 god., 1 mj.)

 • Ajd za promjenu jedan kratak post - još jedno u nizu legendarnih kola Mrak kombe koje će svatko pamtiti po nečemu, a ja po ganjanju sa Sabljom poslije Bačunskog brega i osobnih dvojbi nastaviti s klanjem ili odustati, kao i po peterostrukom međusobnom obilaženju s T.J.-om unutar manje od 2 i pol kilometra staze te, nakon dugo vremena, minglanje s elitom (izuzev Linota i Rogija).
  Više... (batica, prije 5 god., 1 mj.)