Sljeme toranj
u.p.r.i gelender predstavlja
Zapamti me Registracija
MK VI - 4. I NAJAVA 5. KOLA
Ponedjeljak, 21 Siječanj 2013
Najava petog kola:

Staza: Bliznec (parking) - Bačunski breg - Rusinski breg (kota 626) - Snježna kraljica
Light varijanta (plasirani iza zadnjeg koji prođe the stazu): Bliznec (parking) - Bačunski breg - Snježna kraljica
Start: 23.1.2013. 18 i 30
Prijevoza stvari vjerojatno nema, uzmite ih sa sobom!

Broj 4 je gazda, 4. kolo MK VI i 44 kolo ukupno! 
Prvi put izmijenjena originalna staza, respekt prema razmerama, očito ne i zadnja - skraćeno je i peto kolo!
Više o četvrtom u nastavku...

Bez sratistike niš: ne mogu to ne reći - tri jahača jahali su 44. put! Bo i Neven imaju 37 nastupa, Letz i Eddie stigli su senatora prve četiri i bojkotera zadnje dvije Kombe - Mukkija na 32. Žana je jubilarka s 30, Pari s 25, iVsha, Turk, Gvero, Marović i Vukelić s 20 te Teja, Čavlina i Vida s 10. Prvih 14 s ukupne liste dolazaka mračnjarili su u ovom kolu! 

Devetorki koja se barem jednom trkala u svakoj sezoni pridružiše se Žana i Štumsi, a još čekamo Kliću da i ove godine ostane 12 veličanstvenih!

Prvi put u Mraku našli su se Vedrana i sestra kemičarka Karmen Č-J. te HH, Boris Božić i dva Štefa: vatrogasac Dubac i Štefan Orlić. Osim Štumsija i Žane, prvi put ove sezone prtili su stari kombinatorci Tina, Vitja, Marin (nakon dvije godine!!), Goga (nakon tri godine!!!) i Mate Zec (nakon četiri godine!!!). Mislim da se skvoterska škvadra iz knežijske komune pojavila prvi put bez Markice i Ane!

Na prvih pet Kombi broj onih koji nisu propustili nijedno kolo kretao se ovako: 5-13-15-16-29, a na polovici šestice ima nas 38! Hoće li još četiri brutalna snježna kola preživjeti više od 29?

Budući da je u ovoj konstelaciji snaga teško očekivati trećeg (osim ako Matjaž potegne iz Lokava), ostaje nam još jedna dvojba: Andraž ili Rogić? Trenutno je 2:2, a potez (za notes) kola pripada Andražu koji je četveronoške prepriječio na Bikču i ispred svih ispao kod Njivica te prvi došao do Puntijarke.

Kurioziteti: osim onih koji se pojavljuju nakon više godina te Štefa i Štefa(na), dva preostala vezana su uz Ćapa - osim što su drugi put zaredom nastupila dvojica Capeta, tvrdi i meki, u ukupnom poretku Pete lige susjedi na listi (21. i 22. mjesto) su Ćap i njegov bratić Toni!

Na žalost, snijeg je odnio i dvije žrtve: Pajo i Rz načeli su zglob...

Lige (prošla polovica, podijeljeno pet kompleta bodova i još toliko je ostalo):

Iako je triput bila ispred Paule, Jekina zafrkancija u prvom kolu još uvijek je drži deset bodova iza Vrdoljakice, ali kako sada stvari stoje, Jelena je favo-RITICA. I za treće mjesto bit će žestoko: Mateja je napravila u prošlom postu spomenutu grešku u koracima pa je treća sada - Mirela!

Brzog Eddieja koji jezdi Jarunom velikim brzinama jedino bolest može spriječiti na putu prema trećoj pobjedi i ulasku u MK Kuću slavnih, Šikiju će biti dovoljna druga komba za srebro, a teška borba odvijat će se za broncu: kad je poslije trećeg kola Debeli u komentare upisao da su T.J.-a poslali po medalju, to mi je bilo smiješno. Sad više nije. Sablja i Tomo Momo, iskoristite ovu jedinstvenu priliku, Batica je bivši... No, glavna prvoligaška priča je zli bilder Štumsi, koji Vanji želi oteti prvoligaški status: mislim, frajer ne trenira već sto godina, dođe i razvali nas k'o beba zvečku, nemam riječi, taj tip nije normalan, srce i pluća vrhunskog sportaša!!!

U drugoj je ligi jedina promjena Nevenova prijetnja opuštenima Šo-Kre-Tu i Dejvu...

U trećoj, po meni, Vukelić i Pari idu naprijed, a za treće će se pokoškati Kova, Pena i Marović. Terz i Ferro, ima nade za vas!

Četvrta je sve zanimljivija. Sever rastura, Sobota apstinira, a između Benyja i Paje pobijedit će onaj koji će se bolje nositi sa svojom ozljedom. Tomo Vlainić se razbolio, što ga vjerojatno baca u petu ligu, ali nema predaje! Allez, allez...

U najjačoj ligi, ako Šime MC nastavi dolaziti, prva četiri mjesta su jasna, a frka je oko petog: Brko je u velikoj prednosti, ali skijaš Đani i Kalinić nisu za bacit... 

Mrak komba, samo šest srijeda, samo početkom godine - NE PROPUSTITI!!!


 
Trebaš se ulogirati ili registriratida bi sudjelovao u raspravi.

Komentari (27)
 • Lino će imat slatke snove! Fora je bilo zbrajat i oduzimat na makadamu prema i s Rusinskog brega. bit.ly/11Sa5BJ
  Batko! Ovakav kao danas si trebo bit od početka, a ne sad kad zaškripi za medalju (eddie, prije 5 god., 1 mj.)
 • Iron Bo lady (Anonimac, prije 5 god., 1 mj.)
 • imas pravo debeli, oslo sve u ..., sve neki secerni (Bo, prije 5 god., 1 mj.)
 • a ruksacic na ledja, nista, ha? ccc
  3:) (Bo, prije 5 god., 1 mj.)
 • Pa kaj nema nikakav dobrovoljac? Do gore ćemo bit mokri ko miševi (mirela, prije 5 god., 1 mj.)
 • sablja, zovi taxi da nam otfura stvari, bumo platili svaki po 5 kn, bu se skupilo (Anonimac, prije 5 god., 1 mj.)
 • Za one koji nemaju ili ne prate FB: vidi moj novi post na blogu ili direktno na: www.trailrunningcroatia.org/ (suhi, prije 5 god., 1 mj.)
 • Jazavci, ja vas niš ne razmem! Ralica nam ne treba, više ono kaj veli Debeli... Lino, nije to nikakvo poštenje, zna se tko je The Pobjednik, ali treba dečkima ipak dat malo kredita, nisu tak loši... (batica, prije 5 god., 1 mj.)
 • Iratnemok pravi ne seri, možeš srat ali guze nebuš dobil (stumsi, prije 5 god., 1 mj.)
 • 1. liga 2017. (MK 10) rulz!! Do onda ko da je nema! (Jedino ak se koji nudi bit ralica) (Razumovski, prije 5 god., 1 mj.)
 • Lino odi onda u prvu ligu, ako želiš da o tebi pišu i veličaju te. Nisi treb'o nit' dolaziti u drugu ligu. Samo nam remetiš sklad.
  Sljedeće godine na čelu sa Štumberger Jurajom, a na zadnjici sa tipom koji skače više od karniše koju ste nasljedili od svoje babe Penom 221, druga liga nikad ljepša. (debeli, prije 5 god., 1 mj.)
 • Kae sad ovo??? Čim nismo na postolju sjetili smo se uvoditi poštenje u MK??? Veliča se samo 1.liga - sve ostalo je 'popratna pojava'! (Lino, prije 5 god., 1 mj.)
 • Batica, samo ti kamufliraj komentare - ja znam da te boli pomisao da če ti falit ralica. Tako da Rogič, ajmo i ti ne doč, pa nema problema! (barem za nas a batica se ionako ne želi družiti) (Andraz, prije 5 god., 1 mj.)
 • Andraž, odmah sam te skužio Čuj, druženje, svašta!!! Pusti priču, još četiri kola će te mučit taj trn u oku po imenu Rogić (batica, prije 5 god., 1 mj.)
 • Evo ažuriranih karata, šifra "gaće čiste, čarape ne":
  dl.dropbox.com/u/17501008/Mrak_liga_VI_5_kolo_planinarska.jpg
  dl.dropbox.com/u/17501008/Mrak_liga_VI_5_kolo_ARKOD.jpg
  Tankom crtom je označena light kategorija (iVsha, prije 5 god., 1 mj.)
 • andraz (Anonimac, prije 5 god., 1 mj.)
 • a ja naivan sam mislio da je magija Mraka u druzenju. Bas sam lolek. Naravno da moram ocekivat od pisaca sratistike da je i racundzija i pod pritiskom! (Anonimac, prije 5 god., 1 mj.)
 • A gle, pitaj Rogija i Loleka pa buš vidio... (batica, prije 5 god., 1 mj.)
 • Kikica, ak ti je pritisak odi na šekret. (AC, prije 5 god., 1 mj.)
 • Kaaaaaaaaaj? Pa to uopće nije fora! A kaj je s epskim četvrtoligaško-petoligaškim dvobojem Rogić-Andraž?!? Gle, ako Rogić dobije ovo kolo, 3:2 je za njega! Znaš da je gelender njegov, to je 4:2. Znači, 6. i 8. moraš dobit za 4:4... Pritisak!!! (batica, prije 5 god., 1 mj.)
 • A u subotu smo gore na Sljemenu bili obični čvarak i čvarak:
  picasaweb.google.com/100937557874847632884/Treningi#5835847501257527122
  picasaweb.google.com/100937557874847632884/Treningi#5835848102875140210
  Nisam siguran da ču vam gaziti ovo kolo... (Andraz, prije 5 god., 1 mj.)
 • Batica, v sloveniji sem lulek, ti me lahko pa kličeš kakor želiš, tudi lolek, samo da si zadovoljén. (Andraz, prije 5 god., 1 mj.)
 • Za srijedu pripremite neopren i peraje. (debeli, prije 5 god., 1 mj.)
 • Čuj, ovo Lokve nije niš, kad je prvi put bio na JGL pored imena sam mu napisao (SLO). Kaj da si mislim kad se zove Matjaž, a doveo ga je Andraž. Matjaž i Andraž k'o Lolek i Bolek Andraž, jesi ti Lolek ili Bolek? (batica, prije 5 god., 2 mj.)
 • Republika Fužine reko bi on (Razumovski, prije 5 god., 2 mj.)
 • Da, baš sam htio stavit okladu za ovo preko 29
  Nego, otkud je taj Slovenac Matjaž? Fužine? Otkud meni Lokve? (batica, prije 5 god., 2 mj.)
 • Matjaž bi te ubil da vidi Lokve pored njegovog imena
  A i nebu došel, bere nauku o švedskom...
  I predviđam 34+ onih koji neće propustit ni jedno kolo (Razumovski, prije 5 god., 2 mj.)
 • Najava petog kola:

  Staza: Bliznec (parking) - Bačunski breg - Rusinski breg (kota 626) - Snježna kraljica
  Light varijanta (plasirani iza zadnjeg koji prođe the stazu): Bliznec (parking) - Bačunski breg - Snježna kraljica
  Start: 23.1.2013. 18 i 30
  Prijevoza stvari vjerojatno nema, uzmite ih sa sobom!

  Broj 4 je gazda, 4. kolo MK VI i 44 kolo ukupno! 
  Prvi put izmijenjena originalna staza, respekt prema razmerama, očito ne i zadnja - skraćeno je i peto kolo!
  Više o četvrtom u nastavku...
  Više... (batica, prije 5 god., 2 mj.)