Sljeme toranj
u.p.r.i gelender predstavlja
Zapamti me Registracija
Deseta jutarnja ove godine
Nedjelja, 30 Rujan 2012

Kmica nam se vratila, komba je pred nama, ali prije kombe još 3 kola Jutarnje Gelender lige 6. Čekirajte u decnoj koloni pod Mrak komba u kojo ste ligi, da ne bi bilo nismo znali kad mračni cirkus krene 2.1. 2013. u 5 i 30 ujutro...MK VI je pred vratima!

10. kolo - 3.9.2012. srijeda, 5 i 30h

start: Parking
staza: Gips
cilj: Gelender

Obavezna oprema: lampaš, štapovi po  želji...

Očekivano vrijeme pobjednika: 36:30

Vidimo se na zornjaku!

Uprich
 
Trebaš se ulogirati ili registriratida bi sudjelovao u raspravi.

Komentari (11)
 • Batko, za takve stvari je fejs, tam se svi lajkaju i čestitaju i dijele bravisimo
  Moramo malo izvještavat i iz tuđine!
  Sitno do nagradnjače za Trail alla Isola di Krk...pratit gelić (p.o.s., prije 5 god., 6 mj.)
 • Nikica, sretan rođendan! Bolje vam je da se tu divite matorom Nikici koji nas sve dere ko majmune! (batica, prije 5 god., 6 mj.)
 • Koji ste vi konji A jeste čuli da je isti vikend bio Crestrek? Zajedno su krenuli Ljubas, Modri i Mauricio i onda ih je Ljubas ostavio pol sata, Mauricio je bio drugi, a Modri treći! Jebali vas Krupička i Kilian, konjine! (batica, prije 5 god., 6 mj.)
 • Misliš valjda: "Krkenzi Trail"! Odlaze Trek i svakojake dogodovštine izgubljenih trekera po bespućima gdje nikad nije (i više nikad niti neće) kročila offroad tenka polako u povijest... (Lino, prije 5 god., 6 mj.)
 • Pratit gelender.hr, uskoro Krkenzi Trek nagradnjača za članice i članove! (p.o.s., prije 5 god., 6 mj.)
 • Izgleda da je ovaj Kilian dobar na uzbrdicama. (mukki, prije 5 god., 6 mj.)
 • Još malo detalja oko ove zbilja super trke - sve tri žene(čiji finiš je bio još zanimljiviji od muškog, škic na rezultate) završile su u ukupnih Top 10. Ženke su također(sve tri)oborile i prijašnji rekord staze! Killian i Krupicka su pred zadnji uspon bili skupa da bi ga ludi Španjolac na kraju ostavio 7 minuta. Čini se da moj omiljeni barefooter polako ulazi u formu nakon loma noge. Toni sigurno ide na još jednu trku u Skyrunning kupu, pa ako mu se pridruži i Killian koji ove godine i nije baš u rejs modu(www.summitsofmylife.com/en/), bit će još jedna zanimljiva borba! (Amir, prije 5 god., 6 mj.)
 • Ma neće ni ova Blatersa iznevjerit, uvijek nas vrijeme posluži! (p.o.s., prije 5 god., 6 mj.)
 • Brutalan, da. Ti likovi su stvarno u nekom drugom svijetu. Baš gledao slike i opet se s nostalgijom sjetio prošlogodišnje Blaterse... (Lino, prije 5 god., 6 mj.)
 • Bio strašan rejs ovaj vikend - Ultra Cavalls del Vent, rejs Skyrunning kupa...bile su jako loše razmere, netko je čak i umro u bolnici pa je otkazano proglašenje, ekipa se smrzavala po stazi!...na kraju dobil Kili ispred Krupija,treći je Dakota Jones...to je ekipa spremna na svakakve uvjete,pravi trail pustolovci... ostali svi jaki poodustajali!

  OFFICIAL TIMES: Kilian 8:42:24 NEW CR by nearly 15 min in THOSE conditions... Tony 8:49:30 - under the OLD CR by Heras Dakota 9:26:30

  Women: 1st Nuria Pícas(10h 34m), 2nd Anna Frost (10h 35m) , 3th Emelie Forsberg (10h 39m) (p.o.s., prije 5 god., 6 mj.)
 • www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6H0SnldZN8s (p.o.s., prije 5 god., 6 mj.)
 • Deseta jutarnja ove godine (p.o.s., prije 5 god., 6 mj.)