Sljeme toranj
u.p.r.i gelender predstavlja
Zapamti me Registracija
MRAAAAAAAAAK....
Utorak, 11 Prosinac 2007
Stigla zima i najava za mrak kombinaciju. U mrak kombinaciju ulazi osam kola uspona po sljemenskim «proplancima». Od tih osam kola pet je noćnih i tri Stigla zima i najava za mrak kombinaciju. U mrak kombinaciju ulazi osam kola uspona po sljemenskim «proplancima». Od tih osam kola pet je noćnih i tri jutarnja. Svako kolo boduje se posebno, a za mrak kombinaciju potrebno je skupiti noćno i jutarnje kolu u tjednu. Tri su kombinacije u osam kola. Kombinacija se boduje tako da se noćnim i jutarnjim bodovima u kolu kombinacije dodaje 50% bodova više. Dakle, može se dolaziti samo na noćna ili samo na jutarnja kola, ili miješano, kako kome odgovara. Bit kombinacije je da nosi više bodova, a samim time i volje i truda za ukupnu pobjedu. Svako noćno kolo je drugačija staza, a jutarnja kola idu istom stazom. Nakon pilane svatko si po želji odabire najkraći ili neki drugi put do cilja i sam sebi mjeri vrijeme. Vrlo je vjerojatno da će planinarski domovi na cilju noćnih kola biti otvoreni, pa će se moći nešto popiti i presvući. Mrak, zima, snijeg, sklizak teren…svi preduvjeti za mrak kombinaciju su ispunjeni..

Start noćnih kola : 18:18h
Start jutarnjih kola : 06:18h

Termini i ture po kolima: >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>DESNO

Bodovanje:

- kao i na jGl, - kombinacija 50% plus - za one koji nisu u osam najboljih 0,5 bodova za dolazak po kolu.
- KOMBINACIJA – 1. i 2. kolo , 4. i 5. kolo , 7. i 8. kolo

Obavezna oprema – lampa
Štapovi po želji.

Startnina: 10kuna ili 15kuna za vikend kombinaciju, startnina se koristi isključivo za nagrade najmračnijima

Info, pitanja i odgovori : sljemegelender.blog.hr

Sponzor: FOREL PROJEKT d.o.o.za projektiranje, građenje i nadzor – www.forelprojekt.hr
 
Trebaš se ulogirati ili registriratida bi sudjelovao u raspravi.

Komentari (1)
    • ...jutros Sljeme časti snješkom , a radio student mjuzom...odlična dramica(Good Looking Rec, Metalheadz ...na jutarnjem meniju) (pain of salvation 13.12.2007. 08:06)
    (sljemegelender, prije 10 god., 2 mj.)
  • Stigla zima i najava za mrak kombinaciju. U mrak kombinaciju ulazi osam kola uspona po sljemenskim «proplancima». Od tih osam kola pet je noćnih i tri
    Više... (sljemegelender, prije 10 god., 2 mj.)