Sljeme toranj
u.p.r.i gelender predstavlja
Zapamti me Registracija
jGl 2 - KOLO broj šest nam stiže...
Četvrtak, 25 Rujan 2008
Manje od tjedna do sveukupnog četrnaestog kola Gelender lige. Vrijeme i mjesto starta standardni. Lampe su preporuka ili obavezne, nemam pojma... Pozi Manje od tjedna do sveukupnog četrnaestog kola Gelender lige.
Vrijeme i mjesto starta standardni.
Lampe su preporuka ili obavezne, nemam pojma...
Poziv i za one koji još nisu probali ovu kombinaciju sa startom po mraku i cilj po danu...super brija!...prognoza je više nego dobra pa bi se mogao pojaviti dvoznamenkasti broj igrača.
Može li Juraj zaspati i tako zakuhati borbu za prvo mjesto u ukupnom...da li je geMp siguran na tretjem...ima li La kukaraća kakav trik za upad u prvu jakosnu...Ajris ili Žana u borbi za vice ženu i ostale teme, svake prve srijede u mjesecu od 5:30 do sitnih sati...
Ove srijede idu i friške novice from Berlin maraton by Pinky & comp.
PROBUDI SE!!!

p.s. počeli su treninzi u Maxiću za ono u Samoboru na duge staze, za više informacija se informirajte...

seya.
 
Trebaš se ulogirati ili registriratida bi sudjelovao u raspravi.

Komentari (1)
  • Nadam se da su svi stigli u komadu doma nakon tretjeg kola DD...bilo je uzbudljivo i sklisko na stazi, a bome i pored gajbi pa kasnije i u Mastersu...sve u svemu još jedno odlično cajbanje i trčanje po obroncima Dotrščine. Poziv svima koji još nisu probali...UPRI! (sintezijev drajver 27.09.2008. 10:45)
  • Prvenstvo Gelendera u polumaratonu<br />- mjesto : Maxić<br />- vrijeme : sunčano<br /><br />1. Šivak, ispod 1:45<br />2. Sabljić, ispod 1:46<br />3. Čengić, rezultat nepoznat, natjecatelju se izgubio trag u trećem krugu...<br /><br />Prvi krug 38:40<br />Drugi krug 34 i kusur<br />Treći krug najbrži! (p.o.s. 29.09.2008. 19:25)
  • jel se vi to hvalite ili dajete do znanja koliko loš ne treba biti???<br />))) (k.l.i.k. 29.09.2008. 20:26)
  • profesore da li ste za rolanje danas na večer,....javite se ako imate slobodan termin,...<br />P.S.Vaš vjerni obožavatelj!!!<br />www.youtube.com/watch?v=6ryDY7tvOEk&feature=related (igor 30.09.2008. 08:36)
  • novice ce vas pokosit <br />btw, jeftino potrazujem 2x majice tipa "zec balonko", model 3:30<br />edišn ZG maraton 2008<br /> (pinky 30.09.2008. 21:22)
  (sljemegelender, prije 9 god., 7 mj.)
 • Manje od tjedna do sveukupnog četrnaestog kola Gelender lige.Vrijeme i mjesto starta standardni.Lampe su preporuka ili obavezne, nemam pojma...Pozi
  Više... (sljemegelender, prije 9 god., 7 mj.)