Sljeme toranj
u.p.r.i gelender predstavlja
Zapamti me Registracija
JGL 3 - 12. KOLO (JGL - 28. KOLO) - STATISTIKA
Petak, 04 Prosinac 2009
Nemojte mi se uguravat s tu nekim opskurnim treninzima dok nisam statistiku objavio, alo!!!
JGL od svojeg postanka broji 85 različitih natjecatelja - 22 cure i 63 dečka. JGL 3 pohodilo je 63 natjecatelja, 13 cura i 50 dječaka, od čega 7 novih cura i 25 novih muškića, a svih 12 puta došli smo Vođa, Žohar, Žana i ja. Zanimljivo je da su Ana i Žana skupile zajedno 20 pohoda na JGL 3 - toliko su skupile sve ostale cure zajedno!
U 12. kolu svojim prvim jutarnjim dolaskom Sljeme su počastili Maja, Darko i Đani (Tetstilac Ravnice).
JGL Crew još jednom čestita pobjednici Ani i pobjedniku Vođi, srebrnoj Žani i srebrnom Markici te brončanoj Petri H. i brončanom Jurici. Drvenu medalju od dvostrukog drvenjaka Sablje preuzimam ja, a kod ženskinja Iva K.
Sablja i ja proslavili smo srebrni pir (ne međusobno - u divljem smo braku s JGL) - 25 dolazaka! Žana je sad sama na 3. mjestu s 20 dolazaka. Vođa i dalje predvodi rubriku In a row sa sada već respektabilnih 15 dolazaka za redom. Unatoč svom najboljem ovogodišnjem plasmanu (to mu je, uz dva ukupna, osmo četvrto mjesto u pojedinačnom kolu), Sablja je izgubio peto mjesto, na koje je, kao deveti pobjednik pojedinačnog kola lige, zasjeo Eddie. Deki, vicepobjednik JGL 1, vraća se na staze stare slave drugim mjestom u ovom kolu. U svojih 11 nastupa, samo je dvaput bio izvan prve trojice, a od toga je jedanput zakasnio na start. Chicar se, pak, prvi put pojavio na postolju i s tim bodovima uhvatio osmo mjesto ilitiga prestižnu prvu jakosnu skupinu, a ujedno je postao 13. s dvoznamenkastim brojem dolazaka. Shime se lejmao sa mnom, zbog čega je uhvatio PW, dok je Jurica fotografirao, iako to njemu ni izbliza nije PW jer taj datira iz iliotibialis-vucinoga razdoblja, a relaksirani je Vođa proslavio potvrdu svoje pobjede osmim mjestom - najgorim do sada. Izgleda da u ovom kolu nije išlo ni surfera Dejva pa mu je jutrošnji plasman jednak onom ukupnom. U knežijsko-generacijsko-razrednom duelu, Denis je bio sekundu brži od Lec-Goa mlađeg, a pajdos Tezgić taj finiš nije mogao pratiti jer je zaostao 2 i pol minute. Lec-Go i Terz izjednačili su se s Markicom s 12 dolazaka. Posebna priča je Lec-Go stariji, koji je na start došao biciklom. Vanja je svojim drugim dolaskom osvojila ukupno peto mjesto, Sopina je u svom drugom dolasku skinuo PB, Kostelić u trećem postavio PW, a Janković iz druge uspio doći do Gelendera sa, za sada, najlošijim na rang listi najboljih rezultata.
I zanimljivost što se tiče ukupnog poretka za kraj: Tomislav Kiš je po bodovima 22., no upornost i šest ranojutarnjih ustajanja donijeli su mu 14. mjesto i drugu jakosnu skupinu...
Vidimo se 6.1. u 5 i 30 na prvom kolu JGL 4 i MK 3 - Gelender U Gostima - Šoićeva kuća - Gelender na Japetiću!
 
Trebaš se ulogirati ili registriratida bi sudjelovao u raspravi.

Komentari (1)
    • Guzva,guzva...igraj,igraj,stisni,stisni! (p.o.s. 04.12.2009. 18:43)
    • Za Fukodlaka: LoveHateLove - Wien...frend snimil! (p.o.s. 04.12.2009. 20:59)
    (sljemegelender, prije 8 god., 4 mj.)
  • Nemojte mi se uguravat s tu nekim opskurnim treninzima dok nisam statistiku objavio, alo!!!JGL od svojeg postanka broji 85 različitih natjecatelja -
    Više... (sljemegelender, prije 8 god., 4 mj.)