Sljeme toranj
u.p.r.i gelender predstavlja
Zapamti me Registracija
KRATKO O 5. KOLU MK VIII
Ponedjeljak, 02 Veljača 2015

Nema tog kola Mrak kombe na kojem se nije dogodilo nešto spomena vrijedno, a ako je nekom ova staza bila neatraktivna ili su možda sljedeće takve, ne znam šta da kažem, meni je dovoljno da je mrak, zima, sljeme i naganjanje na najjače, to jest, koliko mogu…

Uvijek kažem da „it has nothing to do with luck“, ali kao što je karta kurva i MK je kurva, ozljede (Pena, di si?) i boleštine vrebaju, pogledajte šta je s Juhazicom (želimo brz oporavak), a bila je sigurna treća ili kako se razbolio T.J. nakon što je rasturio četvrto kolo…

Dran Čan pobijedio je treći put, a mislim da su mu JGL i zadnje kolo sigurni, no, sedmo je upitno ako se nađe netko snalažljiviji na nizbrdici i dovoljno brz da ga ne stigne u drugom dijelu, naravno, ako Sljeme uopće dozvoli start s vrha. Normalno da ova pobjeda uopće nije iznenađujuća. Zapravo, postalo je čudno kad Dran Čan ne pobijedi, ali razlog zašto ovoliko piskaram o tome je razlika između pobjednika kola i dvojice koji će među sobom odlučiti tko je pobjednik Mrak kombe. I sad, ne budi lijen, čekiraj sva kola u potrazi za najvećim zaostacima…

Čovjek bi očekivao da je ovih 3:33, koliko je Dran Čan ostavio Šiksona, među najvećim razlikama, no, to je „tek“ sedmi najveći razmak između zmagovalca i ranerapa u 61 kolu Mrak kombe, a Dran četvrti čovjek s najvećom razlikom. Evo kako to izgleda od jedanaest do jedan (toliko je bilo razmaka većih od tri minute):

11. i 10.: 4. kolo MK III: Markica-Vođa i 3. kolo MK VI: Rogić-Andraž 3:03

9.: 4. kolo MK VII: Andraž-Šiki 3:10

8.: 3. kolo MK I: Markica-Vođa 3:21

7.: 5. kolo MK VIII: Gračan-Šiki 3:33

6.: 7. kolo MK VI: Rogić-Andraž 3:47

5.: 2. kolo MK II: Markica-Vođa 4:03

4.: 4. kolo MK I: Markica-Vođa 4:16

3.: 6. kolo MK VI: Rogić-Lino 7:09

2.: 5. kolo MK VII: Andraž-Šime 7:26

1.: 1. kolo MK I: Markica-Vođa 7:50

Šta reći, svi ovi drugoplasirani, a pogotovo Vožd (pet puta!) ispadaju kao neki luzeri, ali oni su barem prvi među luzerima jer su svi ostali zaostali puno, puno više. Možda bumo ovo jednog dana izračunali i za cure ili nek si same izračunaju :)

Jeka se trinaestom pobjedom konačno osamila na vrhu liste zmagovalki, dok je Pauli ovo bilo trinaesto drugo mjesto, a Mirji četvrta najniža stepenica postolja. Šikiju šesto drugo, a Chappyju treće treće.

Drugi Dran, tata lige - Bljić, proslavio je svoj 60. nastup, bolesni T.J. 45., Lac 40., Štumski 35., Razumovski 20., Rogić, Poljo i Mirja 15. te Emilia i Ćap 10.

Stari kombinatorci Emilia, Marijana, Boj Paris, Buco Hudec i Churac pojavili su se prvi put u ovoj sezoni, čime je Chura kompletirao škvadru koja ima nastupe na svim Kombama, no, o njima više nakon osmog kola.

Zvuči nevjerojatno, ali rekorder renomirane utrke 12 sati Dotke (5 sati!) Robi Bernat prvi put je bio na Mrak kombi, a uz njega i Lovro Lepan.

Čak 36 ljudi ima svih pet kola, iznenađujuće velika brojka, a od dosad stopostotnih otpali su Juhazica, Zlatko i Tezgić.

Do kraja su ostale dvije srijede, tri kola i četiri kompleta bodova, tako da ništa nije odlučeno, pogotovo ako uzmemo u obzir pogibeljno sedmo kolo, nadamo se da ne bu mrtvih... Ipak, malo stvari izgleda otvoreno, ali ako ih je malo, ne znači da su nevažne. Sever se još uvijek nada da bi mogao stići Suhog, dok je Dadek sigurno dobro izračunao da će mu zadnja tri kola biti dosta. Paula bi, unatoč propuštenom kolu, mogla do bronce jedino ako ne propusti još jedno kombinacijsko, a najviše je enigama u prvoj ligi gdje je sigurna samo Letzova bronca te da Pari i Vuki idu u drugu ligu - sve ostalo je otvoreno, ni četvrti nije siguran u opstanak, a o pobjedniku bi moglo odlučivati čak i zadnje kolo…
 
Trebaš se ulogirati ili registriratida bi sudjelovao u raspravi.

Komentari (13)
 • Jesi siguran da si ušpijal orijentaciste? Možda su neki drugi, ipak je tam fukodrom... ; ) (m5, prije 3 god.)
 • koje lijepe fotke.. vuku na zatrčat se (mikša, prije 3 god.)
 • +2 dana
  ...jutreko ispod medvedgrada...kod OK Medvedgrada/Grla
  mjesto jučerašnjih verbalno brutalnih sukoba nekoliko klanova MK-ovca pokrio je snijeg i zameo sve tragove navlakuša na loše kratice i lažne kombinacije
  www.dropbox.com/s/5jjd3v6pp0v06mo/grlo.jpg?dl=0

  ..ako vidite svijetla koja skreču ovdje lijevo znate da orijentacisti opet nekaj kemijaju
  www.dropbox.com/s/fhfq3b45w5m9ecs/11.jpg?dl=0 (dadek73, prije 3 god.)
 • Misliš, nešto poput ovoga
  // Varijabla Četiri jahača za drugu ligu (jazavci)

  #include <iostream>
  using namespace std;

  int main ()
  {
  char jahač[4];
  int result[4];
  char druga_liga;

  jahač[0] = Joey Battafuco;
  jahač[1] = Vedran Sabljić;
  jahač[2] = Lino Legac;
  jahač[3] = Tomislav Jakopović;

  for (int kolo=0; kolo<broj_kola; kolo++)
  {
  for (int jazavac=0; jazavac<3; jazavac++)
  {
  result[jazavac] += Bodovi[kolo][jazavac]
  }
  }

  druga_liga = jahač[Minimum(&result)];

  // print out the result:
  cout << druga_liga;

  return 0;
  }

  Idemo baci oklade koji će Jazavac od ove četvorice u drugu ligu? (stumsi, prije 3 god.)
 • e bato, bato, primi se programiranja (p.o.s., prije 3 god.)
 • Inače, vidjevši kak se mučim tražeći najveće razmake između prvog i drugog na Mrak kombi, Poljo je to riješio jednostavnom tablicom, pogledajte na gelendereze... (batica, prije 3 god.)
 • Ne radite ražanj dok je sever još u šumi (Curi, prije 3 god.)
 • Pajkane, i ja odustao od Lagvića i daljnjeg proučavanja staze.

  Kaj se tiče se(R)vera i Suhog (koji to nije), ne zauzimam strane, samo ću reći da mi je žao kaj u sportskom životopisu Svilenog ne bu pisalo da je bio u prvoj ligi MK (batica, prije 3 god.)
 • Severu sine, to kaj te majstor Suhi (bilder) dobije nije sramota, drži se navijam za tebe!
  Iako kad malo razmislim, ak te nabije i neki stari-strgani-bolesni-trkačkopretili-nizbrdastopičkasti... PRIMI SE POSLA!!!! (Pajkan, prije 3 god.)
 • Imaš još 3 kola za osvetu. Nemoj zajebat (Curi, prije 3 god.)
 • Kad sam ga skuzil mogo samo stavit soli na rep (SeRver, prije 3 god.)
 • Kak se Suhi prišuljal Severu prošlo kolo. Doslovno je preskakal iz vagona u vagon u vlakiću da ga Sever ne skuži. A kad ga je ovaj i skužil, bilo je kasno jer je Vanja upalil nitro. Bilo je gušt za gledat (Curi, prije 3 god.)
 • Hvala na lijepim željama (juhazica, prije 3 god.)
 • KRATKO O 5. KOLU MK VIII (batica, prije 3 god.)