BLATERSA vol.14

18.12.2021. subota, 00:00h, Podsused – Sutinjska Vrela

STAZA: Podsused – Graf – Gelender – Ročićeva live – Laz – 47 – DVD Biškupec Zelinski
OBAVEZNA OPREMA: lampa, astro folija, mobitel, kapa, rukavice, vjetrovka, ostalo…
LIMIT: 100 (riječima: sto)
VREMENSKI LIMIT: 11h
ULAZNICA: 50kn

PRIJAVE: uprigelender@gmail.com – ime, prezime i broj mobitel

UVJETI ZA PRIJAVE:
– Že100ko finisheri – DIREKT
– 5 ili više finishiranja Blaterse – DIREKT
– 1 – 4 finisiranja Blaterse – 70 ulaza
– wild card – 5 ulaza
– novi – 15 ulaza

NAPOMENA 1: Ukoliko bude više od 15 novih, svi idu u bubanj na izvlačenje koje će se održati početkom prosinca.

NAPOMENA 2: Prilikom prijave povratno će vam doći startni broj.

DOMAĆA ZADAĆA: Startni broj si doma napravite, u bilo kakvoj veličini i od bilo kojeg materijala,  sa imenom i prezimenom ili nadimkom. Sa startnim brojem dolazite na prijave u Podsused, imate ga kod sebe za vrijeme trajanja Blaterse (ne mora biti na vidljivom mjestu) i u cilju ga predate za postavu outdoor muzeja DVD Biškupec Zelinski. Budite kreativini!

ULAZNICA uključuje: prijevoz suhih stvari (minimalizirajte stvari za STAN TRANS kombi!), prihvat, suhi kruh i hladna voda u cilju.

EPIDEMIO MJERE: obavezno je držanje razmaka u DVD Biškupec Zelinski, maske i dezinfekcija prstića su preporuka, a za konzumaciju u domu morate imati svoju čašu ili šalicu.

Na stazi nema hrane, ali ima vode na Jambrišakovom vrelu i Mrzlaku + Laz birtija iza 7h.

Staza 47 je psihoaktivna i agresivna, pogotovo od 4 do 7 ujutro.

Dolazak na start i odlazak sa cilja: Vlastititrans d.o.o.
Odustajanje sa staze: u vlastitiom aranžmanu – na jug u metropolu, zovi poznate, gss ili redovne autobusne linije.

Ročićeva sjenokoša LIVE

01:50 – 02:20h Suffering Hour (usa)
02:20 – 02:50h Ana Roxanne (usa)

GSS: 112

NASTUP NA VLASTITU ODGOVORNOST.

Blatersa za početnike: http://blogeri.gelender.hr/lino/2012/12/19/blatersa-za-pocetnike/

upri & support local underground races

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.