Blatersa vol.11

15.12. subota, 00:00h, Podsused

STAZA: Podsused – Graf – Gelender – Ročićeva sjenokoša – Laz – 47 – Biškupec Z (DVD)
OPREMA: lampa, astro folija, mobitel i sve ostalo što mislite da vam treba…
UPAD: 40kn do ponoći, 20 iza ponoći
LIMIT: 100
VREMENSKI LIMIT: 11h
Limiti na stazi za ugodno finishiranje:
– Gelender 3.45h
– Laz – 7.15h

PRIJAVE: uprigelender@gmail.com – ime, prezime, mob
NAPOMENA: U ponudi Blaterse nema idealnih vremenskih uvjeta, pa molimo da se prijavljuju samo oni koji će doći bez obzira na pljusak, led, maglu, blato, zimu, zvijezdano nebo, munje, gromove, toplotni udar, južinu, buru, maestral…

Na stazi nema hrane, ali ima vode na Jambrišakovom vrelu i Mrzlaku + Laz birtija iza 7h.

Staza 47 je psihoaktivna i agresivna, pogotovo od 4 do 7 ujutro. Ne paničariti ako ispadnete sa staze i odete u obilazak Nespeša, Moravče ili Blaguše, sve je dobro i uz kontrolirano manevriranje po selima možete mirno stići do Zeline. Obilazak Grohota također nije na stazi Blaterse.

Ulaznica za Blatersu vol.11 uključuje: prijevoz suhih stvari (molimo minimalizirajte stvari za kombi!), sve mlako u cilju – voda, kava, kuhano vino…suhi kruh i kalnički sir.

Dolazak na start i odlazak sa cilja: Vlastititrans d.o.o.
Odustajanje sa staze: u vlastitiom aranžmanu – na jug u grad, zovi poznate da te pokupe, gss ili redovna linija laz – kašina – sesvete ako se dvoumite oko riskiranja sa 47.

PROGRAM BLATERSE vol.11

14.11. 23.00 – 23.45h – prijave, upad, henganje…
14.11. 23.57 – 23.58h – brifing
15.11. 00:00h – START

Ročićeva sjenokoša LIVE

02:00 – 02:20h TeHOM (cro) https://tehom.bandcamp.com/
02:20 – 03:05 Bell Witch (usa) https://bellwitch.bandcamp.com/

DVD Biškupec Zelinski

15.11. 04:30h – 11:00h – prihvat promrzlih i izmučenih, sve mlako i suho, krov, toplina…

Info pult za dodatna pitanja ne postoji.

Blatersa za početnike: http://blogeri.gelender.hr/lino/2012/12/19/blatersa-za-pocetnike/

upri & support local underground races

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.