Sljeme 1M (Gelender Cafe 2016) – reze

fotkal Poljo

Ove godine Sljeme 1M bez sunca, ali sa jako puno blata i mokrog snijega. Podloga je bila na nivou Blaterse: blatna, mokra, meka, “ugodna za stopala” i sporija nego prošlih godina ali ništa manje atraktivna. Ovo je najbrojniji 1M u ove tri godine sa puno novih finišera trenutno najteže sljemenske ultre!

1. Vedran Gračan 6:33:00
2. Darko Rogina 6:50:43
3. Josip Stipčević 7:15:16
4. Vedran Sabljić 7:17:40
5. Toni Matić 7:21:00
6. Ivan Golec 7:33:00
7. Goran Mikša 7:50:40
Domagoj Stjepan Dorotić 7:50:40
9. Vanja Šomođi 7:54:00
Mladen Skeja 7:54:00
Nino Vinković 7:54:00
Ivan Plačko 7:54:00
13. Mateja Blažević 8:03:00
Goran Poljak 8:03:00
15. Ivan Mučnjak 8:05:00
16. Kristina Futivić  8:17:26
17. Marjana Bačelić 8:21:08
Ivan Videk 8:21:08
Daniel Orel 8:21:08
20. Josip Šćrbec 8:25:00
21. Milan Gržan 8:28:53
22. Mario Božić 8:29:50
Sandra Juhaz 8:29:50
Zoran Kurdija 8:29:50
25. Igor Varga 8:44:14
26. Velimir Doležal 8:51:00
Zlatko Doležal 8:51:00
28. Mile Mioković 8:53:00
Zoran Košćak 8:53:00
30. Jelena Sekelj 9:00:00
31. Jan Bičanić 9:02:00
Ranko Orehovec 9:02:00
Zvonimir Prosenjak 9:02:00
Mario Erdec 9:02:00
35. Robert Bernat 9:20:00
36. Vlatko Tounec 10:30:00
37. Irena Čorko Meštrović 10:42:00
Sanda Berženji 10:42:00
39. Matija Gaži 11:35:00
40. Krešimir Turkalj 11:35:00
Garo – pes  9:00:00

Zrinka Denić 11:15:00 – bez Grafa, Horvatovih…
Juraj Štumberger 7:18:00 – bez KZ, Horvatove…
Tomislav Pandža 7:20:00 – bez Glavice, KZ, Horvatove

Do Hunjke:
Martina Francetić

Do Puntjarke:
Ljiljana Josipović
Neven Kalac
Tamara Igrec

Do Gelendera:
Dadek Sobota
Iris Bostjančić
Mario Vranaričić
Petar Babić
Tomislav Vuk

Do Grafičara:
Vilim Ivančan

Do Kraljičinog zdenca:
Ivana Mohorko
Zvonko Vida

Do Risnjaka:
Marko Curi

Bodovi za Gelender Cafe 2016

U 6h 100, U 7h 75, U 8h 50, U9h 25, U10h 10, ostali 5. Prvih 10: 10 do 1 za poredak.

UPRI!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.