Ultra Trail Mount Fuji – live

UTMF

Ovaj vikend u Japanu je Ultra Trail Mount Fuji – jedna od jačih stomajlerica koja je naravno i dio Ultra – Trail World Toura. Line up garantira dobru zabavu pa evo linkova na live action:
http://www.ultratrailmtfuji.com/en/

http://www.irunfar.com/2014/04/2014-ultra-trail-mount-fuji-live-coverage.html

Start je u 8 ujutro po našem vremenu, a dole je najava.

Line up: Boyz

Sébastien Chaigneau – old skul rutiner, prošle godine treći na UTMF i pobjede na Transgrancanarii i Hardrock 100. Ove godine je ispao sa Transgrancanarie zbog teške dehidracije.

Iker Karrera – Lavaredo Ultra Trail 2012 – pobjeda, pa prošle godine pobjede na Eiger Ultra Trail i u tri tjedna win na Grand Raid des Pyrénées i Tor Des Geants sa rekordom staze od sedamdeset i kusur sati!

Ryan Sandes – zmago ove godine na Transgrancanarii, a i ovo je zanimljivo: http://ryansandes.com/teaser-x-3/draktraverse2014 i ovo: http://ryansandes.com/achievements.

François D’Haene – u zadnje dvije godine pobjede na UTMB (103km) i Diagonale des Fous 2012, pa pobjede na Mont Blanc 80km i Ice Trail Tarentaise. Ove godine trejlao neki manji rejs od 60+km i pobjedil. Opasan i veliki kandidiat za medalju.

Mike Foote – treći i peti na UTMB kad je D’Haene zmago.

Nick Clark – još jedna iskusnjara, pobjeda na Wasatch 100 i gdje god se pojavil u zadnje 2 godine bil je u top pet, šest…od Western Statesa do Leadvillea i Vermonta.

Tu su još legendarni trejler Dave Mackey iz Bouldera, avanturista Joe Grant (pobjeda na Alaska’s White Mountains 100 prije 2 mjeseca), pa francuz Thomas Lorblanchet – pobjeda prije 2 godine na Leadville 100, Garry Robbins iz Kanade – četvrti prošle godine na UTMF i “stari” urugvajac John Tidd – 49 godina, Transgrancanaria 2014 šesto mjesto.

Od domaćih najjači je prošlogodišnji pobjednik Hara, pa Shunsuke Okunomiya – trinaesti na WS 2011 i sedmi ove godine u Hong Kongu, Kenichi Yamamoto

Girls

Núria Picas – prva favoritkinja za zlato, pa Francesca Canepa – pobjeda ove godine na Hong Kong 100, Nathalie Mauclair – prva na Diagonale des Fous prošle godine, australka Shona Stephenson – druga na UTMt.Fuji prošle godine, Nerea Martinez i  Julia Böttger cure koje imaju puno pobjeda u zadnje dvije godine i mogle bi upasti u igru za medalje.

UPRI!

Izvor: irunfar i upri arhiva.
Suradnici: Rza & Filip 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.